Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Én nem egészen ezt javasoltam, mivel nem tudom, hogy pontosan hány programot fog a newsreader használni. Ha tényleg csak a PH!-s híreket fogja olvasni a rios3_content.php-n keresztül, akkor tényleg elég csak az id-t átadni, csinálni egy INT-re konvertálást, és legyártani az urlt valahogy így:
$path = ''http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=''.(int)$id;
de ha több programot is kell kezelni, akkor már nem ilyen egyszerű.
Egyébként látom, elég érdekes stringműveletek is belekerültek ebbe az oldalba. Esetleg nem volna egyszerűbb az RSS forrásból generálni WAP tartalmat?
http://prohardver.hu/_xcache/rss_ph.xml
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest