Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most találtam csak a topikot. Eddig egy panasonic es7109-est nyüstöltem, van hozzá tisztító rendszer, de nem igen használtam. Sajnos eléggé érzékeny a bőröm, és nem voltam/vagyok 100%-ig megelégedve ezzel a borotvával.
Ami fontos lenne, hogy szeretek zuhany alatt borotválkozni, ami eléggé leszűkíti a kört, valamint az is,hogy a körkéses borotva nem jött be (nagyon régen egy Philips körkésessel kezdtem). Szeretném, ha maga a borotválkozás végeredménye is jobb lenne, ugyanis a panával mire végre nem maradtam borostás, a bőröm olyan piros lett, mintha éhgyomorra lecsaptam volna egy deci pálinkát. Időt adtam neki eleget, egy éve használom rendszeresen, tehát nem az van, hogy nem volt ideje megszokni a bőrömnek, vagy nem próvltam ki mindenféle borotválkozási módszert.
Ti mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Ülőgarnitúra 3-2
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest