Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#94529552 #12111 üzenetére
ez nálam alsónemű kategória, abból sem veszek használtat
nem csilliókról beszélünk, megette volna a fene ha ennyi nem férne bele újan
braun cruzer6-om van most, 3 éve, egy baj van vele, kezd az akku elfáradni, már részleteztem régebben: soha, úgy értsd soha nem takarítottam, nem olajoztam a 3 év alatt, akkun kívül kutya baja, no ez engem meggyőzött ( : se arcgél v akármi, megfogom letúrom ami nem kell, elrakom
kanóccal még mindig tökéletesen működik, de úgy nem szeretem használni, akkuról meg már egy "borotválkozás" idejét sem tudja mindig
azt a bt5070-et meg apróért adták volna, valaki linkelve, mondom megrendelem, vesztenivaló nincs, legrosszabb esetben kiderül h fake ajánlat, aztán visszaigazolták mehetek átvenni, én meg nem foglalkoztam vele aztán kicsúsztam az időből :d
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest