Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pr1muska
csendes tag
Próbálkoztam csavarlazítás/masszírozással, beállításokkal, sajna mind "hiába", egy picit sikerült javítani a felhőn, de még mindig szemmel látható filmezés közben, egyébként köszi a tippeket!
Valszeg vissza fogom vinni Telekomhoz, aztán rendelek egy másikat MM-ból, most úgy is olcsóbb egy picivel -
pr1muska
csendes tag
válasz
#99499520 #21970 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Amint hazaértem kipróbálom. Olvastam, hogy típushiba, számítottam is rá, hogy valamilyen mértékben látszódni fog. Igazából már azzal is elégedett lennék, ha olyan mértékűre csökkenne, ami a bal alsó sarokban látható, az szerencsére észrevehetetlen.
Sajnos félek hogyha cseréltetem, azzal csak rosszabb lesz, néhányótoknál elég bizarr képeket láttam, azokhoz képest ez szinte semmi, pedig ez is zavaró.
-
pr1muska
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapi napon leszállították a Telekomtól rendelt 65PUS7304-et. Kibontás, összeszerelés után vártam 2 órát, hogy szobahőmérsékletre melegedjen, viszont rögtön szembetűnt, hogy a képernyő felhős. Sajnos Netflix közben már-már zavaróan.
Szerintetek ez okot adhat a cserére? Esetleg idővel enyhül a probléma/valahogy tudom orvosolni szervíz nélkül? Telekomnál van valami tapasztalatotok hibás TV-vel kapcsolatban? Vagy ez nem számít garanciális hibának?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hálózati / IP kamera
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Revolut
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest