Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hja, nagyszerű kezdeményezés!
Az egyetlen dolog, ami szerintem nincs megoldva, hogy mondjuk PH!-s regisztrációval is rendelhessek cuccokat. Ne kelljen már 65 különböző webshopba beregiznem ahhoz, hogy rendelhessek.
Asszem a depo ilyen volt régen. Volt egy depos reg. Aztán kidobta a boltokat ahol megvan a cucc, én meg megvettem minden nélkül. A boltok kaptak egy depos levelet, felhívtak, lecsekkoltak azt kész.
Most meg az van, már a depon is, ha rendelek valamit, akkor egyszerűen átdob a bolt oldalára és kész. Regizzek be, keressem ki újra és rendeljem meg.
Na ilyenkor szoktam inkább felhívni a boltot, és telefonon megrendelni, de ezt nem mindig szeretik, főleg nem nagyobb értéknél, ami érthető is.
Na, ez csak egy ötlet. Attól függetlenül is nagyszerű munka. Csak gratulálni tudok!
Ha, ez a kollektív regisztrációs dolog még megvalósítható lenne, akkor biztos, hogy überelne mindent a neten. Szerintem.
Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest