Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t_a_m_a_s

addikt

válasz Mercutio_ #7167 üzenetére

Tegnap biztos front volt, még Freddy kolléga is igen érzékenyen reagált, pedig én ezen konkrétan kifeküdtem :DDD

Freddy, tényleg nem baszogatlak, ne vedd a szívedre, de nekem - hogy óvatosan fogalmazzak - furcsa, hogy apuka is használja a többes szám első személyt... Napi 24 órában csimotájukkal lévő anyukáknál még tolerálom úgy-ahogy, de azért finom célzásokat szoktam tenni nekik is. Múltkor megkérdezte az egyik kispajti anyukája, hogy hány fogunk van, amikor mondtam, hogy 48, tökre nem értette, amikor levezettem, hogy nekem perpill 32, a gyereknek meg 16, akkor sem vágta.... Utána meg majdnem megsértődött, hogy kiaf*szt érdekel az én fogam. Mondtam, te kérdezted...

Holnap majd jól beletépünk...

• Freddy76

addikt

válasz Mercutio_ #7167 üzenetére

Igazad van.

SZÓVAL EZÚTON IS KÖZLÖM, HOGY IMMÁR ÁLLANDÓ JELLEGGEL BILIBE KAKIL ÉS PISIL A KISLÁNYOM! Ami meglepő, hogy a mai kétévesek között ez meglepő. Hű, de furcsa mondat volt ez. Mindenesetre nem erőltettük, a kánikula alatt ez spontán kialakult, rájött a lelkem, hogy kényelmesebb neki pelenka nélkül.

Annak mondjuk volt valami diszkrét bája, amikor a születésnapján a nappaliban körbe ült az egész család (nagymama, nagypapa, nagynéni, nagybátyám, nagynéném), mindenki békésen eszegette a tortát, Julcsi meg a szoba közepén pakolta tele a bilit... Fénykép is készült, de nem posztolom ki, mert leszóljátok mert ha egyszer miniszter lesz, még valamelyikőtök ezzel akarja kompromittálni.

Hardverapróra lehet felrakni pelenkát :F

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák