- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Mercutio_ #7167 üzenetére
Tegnap biztos front volt, még Freddy kolléga is igen érzékenyen reagált, pedig én ezen konkrétan kifeküdtem
Freddy, tényleg nem baszogatlak, ne vedd a szívedre, de nekem - hogy óvatosan fogalmazzak - furcsa, hogy apuka is használja a többes szám első személyt... Napi 24 órában csimotájukkal lévő anyukáknál még tolerálom úgy-ahogy, de azért finom célzásokat szoktam tenni nekik is. Múltkor megkérdezte az egyik kispajti anyukája, hogy hány fogunk van, amikor mondtam, hogy 48, tökre nem értette, amikor levezettem, hogy nekem perpill 32, a gyereknek meg 16, akkor sem vágta.... Utána meg majdnem megsértődött, hogy kiaf*szt érdekel az én fogam. Mondtam, te kérdezted...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Freddy76
addikt
válasz
Mercutio_ #7167 üzenetére
Igazad van.
SZÓVAL EZÚTON IS KÖZLÖM, HOGY IMMÁR ÁLLANDÓ JELLEGGEL BILIBE KAKIL ÉS PISIL A KISLÁNYOM! Ami meglepő, hogy a mai kétévesek között ez meglepő. Hű, de furcsa mondat volt ez. Mindenesetre nem erőltettük, a kánikula alatt ez spontán kialakult, rájött a lelkem, hogy kényelmesebb neki pelenka nélkül.
Annak mondjuk volt valami diszkrét bája, amikor a születésnapján a nappaliban körbe ült az egész család (nagymama, nagypapa, nagynéni, nagybátyám, nagynéném), mindenki békésen eszegette a tortát, Julcsi meg a szoba közepén pakolta tele a bilit... Fénykép is készült, de nem posztolom ki,
mert leszóljátokmert ha egyszer miniszter lesz, még valamelyikőtök ezzel akarja kompromittálni.Hardverapróra lehet felrakni pelenkát
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest