- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
kemeny vagy hogy ezek melle meg fotos taskat is magadra akasztod en biztos nem cipelnem. en most vettem egy ilyen tatyot mobilos navigaciohoz, pont belefer a nex5r+1650 szerencsere. na meg perecelni se szeretnek fotos cuccokkal.
milyen hatso sarvedod van? en ilyen gagyi nyeregcsohoz klippelhetot hasznaltam idaig, de ha elkezded forszirozni akkor jobbra-balra hajlik, beszorul a gumi meg a vaz koze..elegem lett, rendeltem egy fix mudhuggert. na igen, osztol tavaszig kb kotelezo erdoben.en lakokocsira gondoltam, lakoauto az igazi persze, de evi par alkalomert meg1 autot szervizelni, vizsgaztatni, karbantartani...akkor mar inkabb lako kocsi. arrol nem is beszelve, hogy lakoautobol ami megfizetheto az 30-40+ eves szivo dizel, tudod mikor mernek/akarnek azzal elindulni alpokba mondjuk.
bele kell dobni a bringakat a lako alkalmatossagba es elo lehet venni amikor igenyed van ra.izlandon amugy nagyon sokan ezt kuldik, repulore varva az utasok legalabb harmada satorral, halozsakkal volt felpakolva. mondjuk nem csodalom, mi kb. 40ezret fizettunk szallasra egy ejszakara. a semmi kozepen egy istallo at volt alakitva szobakka, kb. akkora volt a szoba hogy a francia agy mellett fel-fel meter hely volt mind2 iranyban
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Hardcore café