Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
kemeny vagy hogy ezek melle meg fotos taskat is magadra akasztod
en biztos nem cipelnem. en most vettem egy ilyen tatyot mobilos navigaciohoz, pont belefer a nex5r+1650 szerencsere. na meg perecelni se szeretnek fotos cuccokkal.
milyen hatso sarvedod van? en ilyen gagyi nyeregcsohoz klippelhetot hasznaltam idaig, de ha elkezded forszirozni akkor jobbra-balra hajlik, beszorul a gumi meg a vaz koze..elegem lett, rendeltem egy fix mudhuggert. na igen, osztol tavaszig kb kotelezo erdoben.en lakokocsira gondoltam, lakoauto az igazi persze, de evi par alkalomert meg1 autot szervizelni, vizsgaztatni, karbantartani...akkor mar inkabb lako kocsi. arrol nem is beszelve, hogy lakoautobol ami megfizetheto az 30-40+ eves szivo dizel, tudod mikor mernek/akarnek azzal elindulni alpokba mondjuk.
bele kell dobni a bringakat a lako alkalmatossagba es elo lehet venni amikor igenyed van ra.izlandon amugy nagyon sokan ezt kuldik, repulore varva az utasok legalabb harmada satorral, halozsakkal volt felpakolva. mondjuk nem csodalom, mi kb. 40ezret fizettunk szallasra egy ejszakara. a semmi kozepen egy istallo at volt alakitva szobakka, kb. akkora volt a szoba hogy a francia agy mellett fel-fel meter hely volt mind2 iranyban
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest