Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Passat b4 es b5.5. Ossztelos 26”-os kereku, speci enduro es giant trance vazra epitett bringaim voltak, 188 centihez az L-es vazzal siman befert kerek kiszedes nelkul.
Viszonylag friss elmenyem van az utoleresrol, decemberben jott belenk egy E Merci fek nelkul, kint nem maradt volna semmi a bringakbol... igy meg csak kicsit huplis lett az auto alja, magyaran a bringa nem kapott volna semmit, meg te se tole.
Prius2-t tudok mutatni, hat nem egy drivers carDe kozlekedoedenynek tokeletes. Bp-i dzsihadban imadom. Ha a varoson keresztul kell menni, inkabb elkerem ezt asszonytol, minthogy a cegessel menjek. Meg jo tagas, van hatul is labter, csomagter is eleg nagy. Mondjuk megdobbentem, hogy egy babahordozo mennyire nagy (meg hogy mennyibe kerul...)
Eskuvo utan most megint azt ereztem, mintha a gyerek/baba is ilyen varazsszo lenne, amitol szinte minden 2-3x annyiba kerul, mint illene..gorgo: nem kombi aurist vettel? Sztem ket dolgot mondtam, hogy milyet vegyel: kombi es faceliftes. Azt tudom, hogy az utobbi nem jott ossze
Miert nem lehet vele vontatni? -> mert hibrid es kinyirod az invertert. Meg valoszinu a cvt valto se lajkolna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest