Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rbalint88

addikt

válasz m3ss #78883 üzenetére

Passat b4 es b5.5. Ossztelos 26”-os kereku, speci enduro es giant trance vazra epitett bringaim voltak, 188 centihez az L-es vazzal siman befert kerek kiszedes nelkul.
    Viszonylag friss elmenyem van az utoleresrol, decemberben jott belenk egy E Merci fek nelkul, kint nem maradt volna semmi a bringakbol... igy meg csak kicsit huplis lett az auto alja, magyaran a bringa nem kapott volna semmit, meg te se tole.
    Prius2-t tudok mutatni, hat nem egy drivers car :)) De kozlekedoedenynek tokeletes. Bp-i dzsihadban imadom. Ha a varoson keresztul kell menni, inkabb elkerem ezt asszonytol, minthogy a cegessel menjek. Meg jo tagas, van hatul is labter, csomagter is eleg nagy. Mondjuk megdobbentem, hogy egy babahordozo mennyire nagy (meg hogy mennyibe kerul...) :Y
    Eskuvo utan most megint azt ereztem, mintha a gyerek/baba is ilyen varazsszo lenne, amitol szinte minden 2-3x annyiba kerul, mint illene..

gorgo: nem kombi aurist vettel? Sztem ket dolgot mondtam, hogy milyet vegyel: kombi es faceliftes. Azt tudom, hogy az utobbi nem jott ossze :DDD
    Miert nem lehet vele vontatni? -> mert hibrid es kinyirod az invertert. Meg valoszinu a cvt valto se lajkolna...

Új hozzászólás Aktív témák