- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
Hawk1979
üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy itt most azokról a típusú procikról/hűtésekről beszélgetünk amik olyan szinten vannak összeragadva, hogy lefogott állapotból ha meghúznád fölfelé a procit simán kijönne lábakkal vagy láb nélkül. Ha azt nekem valaki úgy le tudja csavarni károsodás nélkül az előtt leborulok a főtéren.
A régi ezüstpasztás s478-as szériánál nagyon sok olyat láttam ahol egyszerűen nem tudtad másként szétszedni. Ha simán csak meg van szorulva lehet pöcögtetni meg macerálni, csavargatni, de ha komolyan megszorul a proci az egyenlő a gyilkossággal ha elcsavarod (pár láb tuti ott marad). -
BemAnyó
senior tag
válasz
Hawk1979
üzenetére
"mint ahogy a töltött csokis kekszet is" ez nagyon ottvan
meg is éheztem 
shteer : eddig nem találkoztam olyan deszkával ahol szépen lett volna felrakva az északi híd, most már reflexből kapom le és újrapaszta, de igysem árt ezt évente megismételni, és akkor samu se kell hozzá, meg jobban is hűt, -
shteer
titán
válasz
Hawk1979
üzenetére
+ asuséknál fordul elő még, h az alaplap északi de főleg a déli híd bordája durván oda van ragadva - én is paráztam mikor szedtem szét, h feltegyem a vízhűtő blokkot
de enyém szerencsére normális fehér pasztával volt kenve, az északi viszont vmi durván kemény rágógumihoz hasonló cuccal, ráadásul csak a fele felületén érintkezett
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg is éheztem