- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duke
aktív tag
Varatlanul a paypal telefonszammal akar csak beleptetni. Szerintem nem adtam meg telefont mert idaig sosem kellett. Az oldalon annyi segitseget talaltam, ha nem tud belepni, akkor lepjen be es kuldjon nekunk uzenetet .
Koszi ezek is hozzak a szinvonalat.
Szoval nem tudok belepni. Mit lehet ezzel kezdeni szerintetek ? -
duke
aktív tag
Valojaban fogalmam sincs, tobb mint 10 eve amikor regiszraltam, akkor mit adtam meg. Kiirt valami szam toredeket de nem volt ismeros. De ott belepesnel nem lehet masik szamot megadni. Rohej, a jelszot engedi valtoztatni, elfogadja, de hulye sms nelkul nem enged be. Kiprobaltam csak azert, hogy hatha ezt valahogy elfogadjak igazolasnak.
-
duke
aktív tag
Nem tudtam megprobalni a hivast mert nincs vezetekes, ami volt regebben az mar reg megszunt, a mobilszam meg nem az.
A jelszo megvaltoztas az ugy ment, hogy a megadott emailcimre (az nem valtozott) erkezett egy 6 jegyu azonosito szam azt kellett beirni. Elfogadta, es meg is valtoztatta a jelszot, az mukodik, el is fogadja, de utanna jon az sms-es ellenorzes meg a capcha. Azert fura hogy jelszovaltoztatashoz nem ker sms-es ellenorzest, csak a belepeshez. Ilyen alapon a belepesnek is lehetne egy alternativ valtozata, hogy emailban kuldjek a kodot.
Ezt a suti torlest kiprobalom, de ketlem, hogy ez valtoztatna a sms-es ellenorzesen. -
duke
aktív tag
Szerintetek lehet ugyanazt a bankkartyat egy masik paypal accounton hasznalni ? Korabban irtam, hogy nem tudok belepni, mert nem volt megadva telefon., tehat az a szamla ugymond elveszett. Ezert gondoltam hogy regisztralok egy ujat , de engedik ugyanazt a kartyat hasznalni, vagy szerezzek uj kartyat is ?
[ Szerkesztve ]
-
duke
aktív tag
válasz Tomifromspac #41840 üzenetére
Nem tudom milyen termekrol van szo, de szerintem abba a paypal nem mehet bele, hogy a vevo serulten kuldi vissza a termeket, es keri a teljes arat. Fel eve kuldtem vissza, egy nekem draga 70 ezres meromuszert. Es az ebay-es elado, csak ugy volt hajlando visszavenni, ha elotte reszletesen korbefenykepezem, a muszert , az alkatreszeit es a csomagolast is, hogy minden meg van, sertetlen, karcolas mentes.
Szoval ezt talan meglehetne kerdezni a paypaltol, hogy mi van akkor, ha a vevo megrongalta a termeket ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest