Hirdetés
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Har_melin #15689 üzenetére
Nyilván nem , de azért nem csipőböl lövöldözöm ezeket csak ligáról ligára konkrétan az van hogy a life base buildek több balancet vagy buffot érdemelnének véleményem szerint, az pedig mindkettőre igaz hogy heavy invsetel mindkettő oldal hozható olyan szintre ami több mint OP de alapesetben ES>Life ,a BV meg totál nem érdekel egyszer probáltam nem jött be egyszerűen nem az én játék stilusom , én a meleet kedvelem és áll a kezemre, a banneről meg egy videó alapján peddig azon kivűl hogy lehet jó lesz mást nehéz mondani addig amig nincs teszt mennyir fog dpsbe vagy defensebe számitani vagy pl befér e még egy anger +ash, ice+hatred kombó mellé szóval
, egyébként se én tartottam annyira OPénak a stat sticket főképp azért sem mert a 3 mod ,penetrate modosok nem az égből jönnek csakúgy, ugyanakkor pár streamer is ugyanezen van hogy ez igy elsőre kinyirta a dual vagy off hand statstick használatot és hogy lehetett volna ezt máshogy is nerfelni stb.. de mint 0karmacoma0 szólt előttem "Amúgy még mindig nincs notes és totál fölöslegesen futjuk a köröket, de azért eléggé elszakadunk a valóságtól néha." Egyébként meg no offense remélem nincs harag vagy nem idegesitettelek fel
( margóra azért az ES megint kapott "buffot.."
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest