Új hozzászólás Aktív témák
-
Burkus71
csendes tag
Lenne egy kis gondom: egy 320 GB HDD-ról sikerült eltüntetnem mindent /vagyis remélem hogy ott van csak én nem látom
/ Mint másodlagos HDD-nek használom. Áttettem a egy másik XP-s gépbe amelyikben a csak akkor látszott ha aktiváltam. Addig az eredetit átinstaláltam Vistára. Amikor visszakerült a Vistás gépbe, itt is aktiváltam de valahogy RAW -os meghajtót sikerült belőle csinálni. És innen már nem tudtam mit vele kezdeni. De talán még rátettem egy lapáttal amikor megszüntettem a particiót. Ezt vissza lehet valahogy még hozni?? Formátozás nélkül?? Beinstaláltam a Paragon Partition Manager Professional 9.0 - olyan van benne hogy Back up Logical disk - ezzel megoldom a bajomat?? Vagy mit tegyek??
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ Mint másodlagos HDD-nek használom. Áttettem a egy másik XP-s gépbe amelyikben a csak akkor látszott ha aktiváltam. Addig az eredetit átinstaláltam Vistára. Amikor visszakerült a Vistás gépbe, itt is aktiváltam de valahogy RAW -os meghajtót sikerült belőle csinálni. És innen már nem tudtam mit vele kezdeni. De talán még rátettem egy lapáttal amikor megszüntettem a particiót. Ezt vissza lehet valahogy még hozni?? Formátozás nélkül?? Beinstaláltam a Paragon Partition Manager Professional 9.0 - olyan van benne hogy Back up Logical disk - ezzel megoldom a bajomat?? Vagy mit tegyek??