- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Dolphine #1147 üzenetére
Nem véletlenül említettem külső programokat, amiknek még az ingyenes verziói is köröket vernek a beépített lemezkezelőre. De, ha szerinted utóbbi jobb és dinamikus lemezt akarsz kreálni, akkor hajrá! Az meg, hogy egy másik program x évvel ezelőtti verziójánál mi volt, az nem feltétlen mérvadó ebben az esetben. Továbbá a másik az, hogy ha annyira fontos adatok vannak rajta, akkor egy komolyabb partíció machinálás előtt alap dolog az adatmentés.
-
King Unique
titán
válasz
Dolphine #1145 üzenetére
Ilyen már nálam is volt, hogy 2 partíciót akartam machinálni és benyögte a lemezkezelő, hogy akkor dinamikus lemezt csinál belőle. Mondtam, hogy nem, mert használok Linuxot is és az pl. nem kezeli jól, telepítésnél aszem nem is érzékeli rajta a partíciókat. Felraktam és elindítottam egy külső partícionáló programot, ami gyönyörűen megoldotta és az alaplemez is megmaradt. Utóbbiaknál az is nagy előny, hogy eleve két lépésben dolgoznak. Az elsőben mutatja a főablakban a partíciókon a változásokat. Ha a felső sarokban jóváhagyom a pipára kattintva, csak azután csinálja meg ténylegesen a műveletet. Tehát, ha valamit elrontunk, akkor még mindig van lehetőség visszavonni.
Szóval ennyit a beépített lemezkezelőről... nem véletlenül van Windowsra egy rakás külső program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest