- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
mindegy, akkor várok és csak abban az esetben adom el, ha valaki jó ajánlattal áll elő
-
xXxPongi
aktív tag
eszméletlen jól szól
-
<>jana<>
senior tag
msn-en kereslek.
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
mobil-ra csere is érdekelhet
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
anyblg
újonc
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
bagóért adom... vagyis izé, nem dohányzom xóval: bankóért adom
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
! ajánlatokat várok !
(elsőre pü-ben aztán megtárgyaljuk) -
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
Az üzleti életben érdekes, de itt eddig is sikeres voltam
(amennyire nekem meg is felelt)
Nem kell visszavennem, mert nem sértegettem senkit és ez az én topicom (jó ez pl. már tényleg szánalmas, de Te úgy hasonlítgatod össze a cuccokat, hogy még csak utána sem néztél a pontos adatoknak)
Az ár úgy lett meghatározva, hogy itt a ph-n ennyiért ment el már egy ilyen gép. Akkor nemtom miért lenne irreálisPláne, hogy mondtam alkudhatunk (erre Te: akkor tartsd meg!)
Éreztem már az elején, hogy kekeckedni fogsz
Mivel látom nem értetted ezt sem meg, így leírom mégegyszer:
Csak akkor adom el, ha az nekem kedvező, egyébbként használom
Komoly érdeklődőket várok!!! ez a bolhapiac és nem a CHAT dühöngő, vagy minek nevezhetném
Alku mehet ! Elsőre pü-ben ! -
Arius
aktív tag
Szerintem vegyél vissza kicsit a stílusból. Képzeld itt (PH!-n) nem csak az eladót ''majmolja'' mindenki, hanem a vevők ''oldalán'' is megszólalnak, hoznak érveket, ha tetszik ez Neked, ha nem! Nem akartam ide ilyet írni, de úgy érzem felhatalmazol rá. Totálisan irreális az ár amit kitaláltál(tak) rá. Ez persze nem meglepő, mert sok olyan dolog van, amit NEM LEHET ''árában'' eladni, és sokkal jobban jár a tulaj, ha megtartja/elajándékozza családjának, haverjának stb, mivel soha nem kap érte annyi pénzt amennyit szeretne. Illetve van olyan is hogy el lehet nagy mázlival, csak egy balekot kell találni.... de szerencsére ez nem az a hely!
Amúgy Te kezdted azzal, hogy árazzák be... nos szerinted ki mond reálisabb árat a kettő közül : egy vevő, aki pénzt adna a használt cuccodért, vagy egy olyan akinek szintén ilyen van, valószínűleg soha nem fogja eladni és láthatólag totálisan bele van szerelmesedve.
Nézz körbe ember... ilyen hozzáállással itt még nem sok mindent adtak el. De még viszonylag friss a hirdetésed, majd fél év múlva biztos másképp fogod Te is látni a dolgokat...
SZERK: ezzel nálam téma befejezve, akár válaszolsz akár nem. Sok sikert az ''üzleti életben''
[Szerkesztve] -
xXxPongi
aktív tag
Alkudozásra hajlamos lettem volna. De ha Te mindjárt 20k-ból 6k-t lealkudnál, aztán még nem is engedtél, pfff akkor nekem miért kellett volna
Nem számít, mert addig marad és használom, amíg el nem viszik
És ki a fenét érdekel, hogy Te mit, hol, kitől vettél. Mert itt senkit. Képzeld én kaptam ingyen hangfalakat és k**va jól szólnak...
Egy up-nak tőlem és magamnak ez is megfelelt
Többieknek köcce! -
djkay
senior tag
hagyd már szegényt
neki olcsón kellett és 6e ért tényleg jo amit vett.
Majd elkel ez is! Az enyém is SAAK 27
Up neki -
Tul
aktív tag
Ami asszem nincs benne, de javíts ki, ha tévedek:
optikai digit kimenet
tps (számkereső kazettánál)
kézi hagnszínszabályzás
energiatakarékos üzemmód
kettős erősítés-> joval ngyobb súly, két végfok IC, tekintélyes hangfalak. Lehet elég amit az tud, amíg ezt nem hallod. Ne erőltessük, ha jó, jó.
A tiédben pontosan az a mélyközépsugárzó, ami ebben a középmagas
Most ilyen butaságokat, mint a jog dial, meg a joy, nem akarok érvként felhozni, csak az általad említett elévült technika fogalmát erősíti az sc-ak15-nél..
Ettől eltekintve a 6k tényleg kihagyhatatlan ár volt érte, persze ha minden tökéletesen működik. De itt azért már érdemes megnézni, hogy milyen állapotban vannak a fejek, mind a lézer, mind a mágnes. Na meg hasonlítsd össze, hogy mind a két kazetta mind a négy lejátszási oldala ugyanúgy szól-e. Sajna a régebbi panáknál (az enyénél is), ha használod, nagyon könnyen elállítódik a futómű. Még az rs-tr373-as asztali deckemnél is
Viszont az, hogy te vettél egy régi cuccot 6000-ért alkalmi áron valakitől, akinek nem számít mennyit kap érte, még nem ok arra, hogy más bulijába is észérvként belerongáljon!
Oké, nem kötekedek, csak az a baj, hogy te nem nagyon hallottad ezt, nekem meg egy gyerekkori álmom volt az elődje, amit meg is vettem 90000ft-ért. Ez sem érv, nem is azért írtam. De ha hiszed, ha nem, ég és föld a 15 és a 27.
Up!! -
Arius
aktív tag
Sikerült vennem egy SC AK-15-öst. Igaz, hogy csak két utas a hangszórója, és gyengébb (nem sokkal) az erősítője, de így is durván szól... bőven elég, még sok is.
Ezenkívül szinte mindenben megegyezik a Tieddel.
Kemény 6000 forintba került. -
xXxPongi
aktív tag
Köcce
De sajna ahogy az lenni szokott: ha meg van az ára, akkor mindjárt alá lőnek (ha 15k-ra tettük volna az árát akkor 10k-t ajánlanának érte, csak merő szivességből, hogy megszabadítanak tőlepedig akkor inkább használatba veszem, rákötve a gépre lejáccik mindnt
és mindjárt jobban megéri mint egy tesco-s mp3-s gatyi...)
... -
xXxPongi
aktív tag
14k-t kicsit keveslem.
Egyértelmű, hogy nem 50k-ért akarom eladni, de mint fenntebb írtam: elkótya-vetyélni sem xeretném.
Azért kértem, hogy a becslésben segítsenek, hogy reális árat keressünk rá. Az agyon nyúzott gépeket is ugyanebben az árban adják, ez meg alíg volt használatban.
Esetleg, ha tudnánk alkudozni (, vagy esetleg valami beszámítósdi #1 ) -
Tul
aktív tag
Ezt ne vedd érdemi hozzászólásnak, nehogy miattam legyél elüldözve a topicból, tehát hangsúlyozom, várd meg az eladó válaszát! DE!!! Mit kap ma egy ember, ha minihifit akar venni.. Elmegy és 25k-ért vehet sunso-t mechanikus kazettás egységgel. 35-ért már kap samsungot, lg-t stb., valami alapot. 50 körül már egész jó cuccokat lehet venni, ami már hasonló kategória, mint ez. De már azok is inkább a hiperűr designra, mint a minőségre utaznak. Szerintem hallgasd meg, ezzel egyetértek, aztán beszéljétek meg az árat, de a 14ezerért az én könnyem is kicsordulna. Szóval ezt nem kell mérlegre akasztani, Pongival beszélj, csak hangsúlyozni szerettem volna, hogy ez attól sokkal jobb
De most tényleg. 20k-ért megvenni egy egyébként több, mint 50ezres készüléket már szerintem több, mint jó.. Számkereső (kazettán), 5 cd, mindenféle programfunkciók, bikábelezés, bazi nagy trafó (=bazi nagy valós teljesítmény).. Persze mindez minihifis mércével
-
xXxPongi
aktív tag
up
Most használom és nagyon jó !!!
Full hangerőn sincs semmi recsegés, rezonancia -
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
Lesz valaki?
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
Köcce a hozzászólást
Elvileg olyan amilyennek leírod (főleg a faxa kis gép igaz rá)
Elég komolyan beállíthatjuk a már gyárilag tárolt mellé a saját igényünk szerinti hangszint és erőséget.
Amikor vettük ez volt a második legjobb gép. Az első elvileg annyival különbözött, hogy szin és 2X120w-os hangfal.
Asszem be is lövöm egy kicsit, és beteszem a gép mellé. És csinálok pár világítós képet
[Szerkesztve] -
Tul
aktív tag
Ez is bikábelezett? Tehát külön mély, meg középmagas erősítő van benne? Ha igen, (meg valószínű, ha nem, akkor is) ez egy nagyon fasza kis gép!! Nekem sc ak28 van, az picit régebbi, de nagyon fasza, gondolom ugyanazok az alkatrészek, ami előnyt jelent
Kevés mini-hifi szól így!!! Mellesleg az enyém teljesítményfelvétele 170w!!!! Ami azért valljuk be, nagyon sok egy ilyen készüléknél = nagyon-nagyot is szól!!!!!
-
xXxPongi
aktív tag
up
még csak éreklődő sincs?
árakkal tud valaki segíteni? -
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
Üdv!
Lényeg: kéne kp másra
Szeretem ezt a megbízható panasonic hifi-t, de sajna annak ellenére, hogy anno milyen drága volt nem lett kihasználva (családi okok miattazaz ''nagy'' szobába lett vásárola tv-hez, -mellé, de hát ugye az idősebb generáció bizonyos tagjai nehezen viselik a hangját, perxe nem a hangosságra, hanem a dübörgésre gondolok, xóval éppen azt amiért hifi). Elég ritkán használtam, mert mindig mozgásban voltam és elég volt a pc-t hurcolászni (meg aztán füles párti vok, az nem zavar senkit bármilyen hangos)
Újra a lényegnél vagyunk: megkímélt, alíg használt
Sajnos azt nem tudnom, hogy miben lehet most egy ilyen, így várom a segítséget beárazásra!
A pénzre szükség lenne, de nem szeretnék egy ilyen gépet csak úgy ''kidobni'' egy tesco-s noname (bár esetleg fejlettebb technológiás) áráért.
Megint lényeg:
A tipusa:
Panasonic SA-AK27 + SB-AK27 (perxe ebből két db, vagyis két 100w-os hangfal)
Sajna szállítani nemtom. Helyben megtekinthető (képek valszeg lesznek telóval)
[link]
[link] ezt neten találtam, de ő az
[link] itt talán bővebben (vagy inkább minden)
Beszámítás értékegyeztetéssel lehetséges:
-Vga (pci-e) 6600gt-6800gt (lehetőleg nem inno)
-t-mobil-os (vagy perxe független, lehetőleg sony ericsson) teló (mp3, video, sok mem elöny)
Ha valamit kifelejtettem akkor úgy is kérdezitek, vagy majd eszembejut és írom
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest