Hirdetés
Aktív témák
-
-
Tremont
újonc
Hello!
Kaptam egy hifit (Panasonic SC-AKX200E mikro hifi rendszer) és egy AUX(hifi)-jack(tv) kábellel van rákötve a tvre(Philips 49PUS7809). A probléma az hogy súg ami nekem nagyon zavaró.
Több okra gondoltam:
10 méteres a kábel -egy fórumon azt írták ez nem probléma
Össze érhet más kábelekkel -próbáltam hogy el választom külön de nem sikerült megoldani ezzel
A Tv hibás -rákötöttem a telefonra de így is fen maradt a probléma
Próbálkoztam azzal hogy kihúzom teljesen a kábel a hifiből, de amint át állítom AUX módra belekezd. A bluetooth módban nem csinálja.Nem tudom mit tehetnék vele ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném. Nem vagyok nagyon jártas ebben a témában és ha valamilyen információt kihagytam szóljatok. Előre is köszönöm
Aktív témák
- Új, bontatlan Acefast T9 wireless mikrofonos fülhallgató fekete/fehér színben - 1 hét próbagari!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Új Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - Még 1,5 év bolti garival! -
- Eladó Canton Combi SC komplett hangfalszett
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest