Hirdetés
Aktív témák
-
Gomba
senior tag
bár ez az én véleményem:P
-
Gomba
senior tag
nekem negatív véleményem van róla, bár először nekem is szimpatikus volt az üzlet, csak volt egy kis affér aztán azóta nem...
a monitort meg máshol is kipróbálhatod, ha nagyon akarod, meg sztem neki is ugyanaz a gari jár hozzá mint mindenki másnak, tehát ugyanannyi pixelhibánál cseréli ki mint más .... :D -
Protoss
senior tag
Senki?
-
Protoss
senior tag
bocs... ez durva volt, helyesen: hallottatok
-
Protoss
senior tag
A kérdés adott, mit hallotatok róla?
Nézegetve őket a depon hivatkoznak a ph! K-19 tesztre. (Ez nekem pozitívum volt.)
A hírdetésekben pixel hiba menetes átadást vállaknak, szóval alapban kúltur cégnek tünnek. Csak hát soha nem lehet tudni, szóval, ha tudtok valamit akkor írjatok (+/- értékelés egyaránt érdekel) Na utazok tovább.... irány a meló.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest