Hirdetés
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luzsi04
csendes tag
Még az elején járok, most lett meg az antenna, de eddig hangulatos a játék.
Érdekesek az üzenetek amiket adagol a történet, remelem egy kerek sztori kerekedik belőle.
Bejonnek az ilyen jatekok, ahol figyelni kell a eszkozokre, állapotokat, fokozottabb odafigyeles kell hogy tudj vigyázni magadra/autóra ; aztan lehet hogy annyira nem szivat a játék hogy nagy sérülés eseten se tudnál könnyen megjavitani mindent...Szerintem az auto irányítása is jó, élvezetes, PS5ön jól használja a játék a dualsense lehetőségeit, mind az autónál, mind egyeb helyeken (kalapács ütésének van súlya, tankolásnál mintha éreznéd hogy aramlik a benya).
Remelem nem válik monotonná a az összetevők gyűjtése, lesz némi újdonság itt-ott.
-
Sinesol
veterán
válasz
A Molyember
üzenetére
Vezetési élmény? Ez egy pc játék..ahol gopmbokat nyomogatsz.

-
válasz
A Molyember
üzenetére
amikor az egyik kerek hianyzik, a masik lyukas, az autonak a fel oldalat lebontotta mar valami, az akksi ures, a motor a leeges hataran akkor mersekelten fog erdekelni,h milyen a vezetesi elmeny, csak eljuss oda ahova kell. alapvetoen nem is tudsz gyorsan menni a kocsival akkor sem ha kivalo allapotban van (az elejen legalabbis)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
A Molyember
üzenetére
Demó alapján nincs finomhangolás (pl nincs terhelés alapú difizár, vagy felfüggesztés-állítás newtonméterben megadva), de én azt mondom, hogy igencsak jóra sikerült. Kár hogy a demó már nem elérhető!
-
A Molyember
tag
Ha mar ennyire kozponti reszet kepezi a jateknak a vezetes, erdekelne, milyen a jarmufizika, a vezetesi elmeny? Ertem, hogy lehet hangolni a verdat, ugy altalanossagban kerdezem.
-
K0vasz
aktív tag
nem különösebben izgatnak a túlélős játékok, de ezt azért felvettem a wishlistemre

-
ledgeri
nagyúr
Nekem picit Stalker+MySummerCar féle inkább, de kifejezetten örülök, hogy a demóját, ami volt neki kb 2-hétig
úgy kezdtem, hogy teljesen másra számítottam!Jó tanács annak aki gondolkozik rajta: ne nézzen gameplay videókat, jobb belemenni úgy, hogy nem tudja mi mit csinál, és a játék mondja el, fedi fel neki! Én bánom, hogy túlbuzgóan megnéztem egy dev-gameplayt!
-
myckey
veterán
Jó teszt, ezzel most felcsigáztad az érdeklődésemet ! Jól hangzik nagyon a Stalker + Subnautica, meg ez a környezet hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest