Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luzsi04
csendes tag
Még az elején járok, most lett meg az antenna, de eddig hangulatos a játék.
Érdekesek az üzenetek amiket adagol a történet, remelem egy kerek sztori kerekedik belőle.
Bejonnek az ilyen jatekok, ahol figyelni kell a eszkozokre, állapotokat, fokozottabb odafigyeles kell hogy tudj vigyázni magadra/autóra ; aztan lehet hogy annyira nem szivat a játék hogy nagy sérülés eseten se tudnál könnyen megjavitani mindent...Szerintem az auto irányítása is jó, élvezetes, PS5ön jól használja a játék a dualsense lehetőségeit, mind az autónál, mind egyeb helyeken (kalapács ütésének van súlya, tankolásnál mintha éreznéd hogy aramlik a benya).
Remelem nem válik monotonná a az összetevők gyűjtése, lesz némi újdonság itt-ott.
-
Sinesol
veterán
válasz
A Molyember #4 üzenetére
Vezetési élmény? Ez egy pc játék..ahol gopmbokat nyomogatsz.
-
tomazin
veterán
válasz
A Molyember #4 üzenetére
amikor az egyik kerek hianyzik, a masik lyukas, az autonak a fel oldalat lebontotta mar valami, az akksi ures, a motor a leeges hataran akkor mersekelten fog erdekelni,h milyen a vezetesi elmeny, csak eljuss oda ahova kell. alapvetoen nem is tudsz gyorsan menni a kocsival akkor sem ha kivalo allapotban van (az elejen legalabbis)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
A Molyember #4 üzenetére
Demó alapján nincs finomhangolás (pl nincs terhelés alapú difizár, vagy felfüggesztés-állítás newtonméterben megadva), de én azt mondom, hogy igencsak jóra sikerült. Kár hogy a demó már nem elérhető!
-
A Molyember
tag
Ha mar ennyire kozponti reszet kepezi a jateknak a vezetes, erdekelne, milyen a jarmufizika, a vezetesi elmeny? Ertem, hogy lehet hangolni a verdat, ugy altalanossagban kerdezem.
-
K0vasz
aktív tag
nem különösebben izgatnak a túlélős játékok, de ezt azért felvettem a wishlistemre
-
ledgeri
nagyúr
Nekem picit Stalker+MySummerCar féle inkább, de kifejezetten örülök, hogy a demóját, ami volt neki kb 2-hétig
úgy kezdtem, hogy teljesen másra számítottam!
Jó tanács annak aki gondolkozik rajta: ne nézzen gameplay videókat, jobb belemenni úgy, hogy nem tudja mi mit csinál, és a játék mondja el, fedi fel neki! Én bánom, hogy túlbuzgóan megnéztem egy dev-gameplayt!
-
myckey
veterán
Jó teszt, ezzel most felcsigáztad az érdeklődésemet ! Jól hangzik nagyon a Stalker + Subnautica, meg ez a környezet hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hiányolod a Stalkert? Ki vagy már éhezve egy Subnautica-szerű, történetvezérelt túlélőjátékra? Szeretsz bíbelődni az autókkal? Ha igen, akkor a Pacific Drive-ot neked találták ki.
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest