- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Aktív témák
-
glaci
őstag
Hi Parci, mindenki!
Abban szertném a segítségeteket kérni, hogy P4 -hez milyen alaplapot érdemesebb venni? Én két ABIT -ot néztem, ha jól emlékszem mindkettőt dícsérik! Az egyik a TH7-II (850, Rambus), a másik a BD7-II (845(E), DDR). Az lenne a kérdés, hogy van-e ezeknél jobb, megbízhatóbb, illetve, hogy egyáltalán melyik irányba érdemes próbálkozni (Rambus v. DDR)? Az Intel állítólag már nem fejleszt a Rambusra, csak a DDR-re. Ez igaz? (Időtálló, fejleszthető gépet szeretnék.) A DDR lassabb? (Érezhetően?) Ugyanis, mind a RAM, mind a lap tekintetében jó néháhy ezres a külömbség. Egy 1,6A, vagy 1,8A Nortwood -hoz kellene, de nem tudom melyik, jobb, gyorsabb, stabilabb, ill. melyik húzhatóbb jobban változatlan stabilitás mellett? A beállíthatóságukról sem tudok semmit. (Tuning szempontjából pl.) Rambusbol a 800 -as, DDR -böl a 333 -as modul menne mellé. Melyik variáció a tuti? Segítsetek!
Köszi mindenkinek!
Üdv.:
Laci
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 10
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest