- Pánik a memóriapiacon
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
A borda természetesen ugyanaz, ezért 4360 mindegyik, csak az egyik natúr, a másik meg Light. A 100 Watt meg 100 Watt, az mindegy, hogy mivel csinálták. Talán Prescottal, mivel az alapfeszen is fűt, mint az állat. De Northwooddal sem nehéz háromszámjegyű hőleadást kreálni.
-
andorpapa
őstag
Korább tesztjeink szerint a 4350 Light kicsit jobb és halkabb volt a T1B-nél, tehát a 4360 Light még rátesz erre egy lapáttal, így ha választani kellene, akkor biztosan a 4360 Light-ot mondanám, nem pedig a T1B-t. Ja, és szerintem elviszi a 3 GHz-et is, persze csak rendes szellőzés mellett.
-
andorpapa
őstag
A 4360-as szériát még nem próbáltam, de az fix, hogy a sima 4350-es képes lehűteni a 2.8 GHz-es Prescottot, ami ugye közel 20 Wattal többet ad le, mint a Northwood magos 2.8-as P4. Ebből gondolom azt, hogy a 4360 és a 4360 Light is képes elboldogulni egy 2800 MHz-es Norbival. Ja, és még anno a 4350 Light képes volt rendesen hűteni a 2.53 GHz-es Northwoodot, ami pedig csak kb. 10 Wattal ad le kevesebbet, mint a 2.8-as Northwood.
Szóval az eddigi mérésekre hagyatkozva én biztos vagyok abban, hogy a 4360 Light elég lesz egy tuningolatlan 2.8-as P4-re.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest