- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
Printszkrín
senior tag
-
PeliScan
addikt
válasz
Printszkrín #32 üzenetére
Nem tom itthon kipróbálni, és télleg nincs időm most sajnos ezért mászkálni
illetve van apró gyanúm h vmi bibi van vele, egy sráctól kaptam egy táppal együtt, és a táp eléggé neccesen müxik, ki is dobtam a fenébe azt, szal ki tudja ez milyen cucc.
[Szerkesztve] -
letix
senior tag
termeszetesen megertem a gyanakvasodat, nem is vitatkozom,ugyan eddig meg nem adtam oko senkinek a bizalmatlankodasra..
6k-t nekem meger. viszont szerintem a legesszerubb ha mondjuk kiprobaljuk nalam..felteve ha megfelel neked.
amugy enis szoktam neha nezni ezeket a rangokat,bar inkab a regisztracio datuma ami meggyoz az illetovel kapcsolatban..
no akkor proba az okes?
letix
szerk.: epp a minap(kb 2 hete) vettem egy sractol egy susu gef4ti-t,igaz nem volt hozzaszolasa sok,es vagy 130 napjha regelt,megis atkurta a fejemet
csak gondoltam megemlitem..
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Hello
nekem mind1 ki viszi a procit, és valóban tiéd a topic.
szal ahogy mhif-nek már írtam, kaptam a proci, de én magam nem használtam, így nem is mondhatom 100%ra h müxik. egy régi ph-snak odaadnám, aztán ha kipróbálta és müxik, ráér fizetni, de ne haragudj, újoncként ezt nem teszem, nem ellened irányul. szal ha neked oks, és megbízol a 10e hozzászólásomban itt a PH!n akkor kifizeted a procit, és ha rossz, term. visszaadom a teljes lét.
az ára igen nyomott, 6k kérek érte.
[Szerkesztve] -
letix
senior tag
Peliscan mi lenne az ara?
zez-zez no comment.
szerk.: ''nagyjabol'' otthon vagyok ilyen teren,bar az en 1000es tuam 160fsbn ment..no mind1 ebbe ne menjunk bele.
amugy meg a 133fsb van megcelozva most.pontosan azert,hogy az 1,3as tua cerkamat ne kelljen huznom.
[Szerkesztve] -
zez-zez
tag
Bocs hogy megkérdezem, igazából mit akarsz? Egy faxa, ritkaságszámba menő gépet (nyúljál mélyen a zsebbe és vegyél P3-S vagy P3-T procit, de ezt mi a fenének tuningolnád), vagy egy tuningbajnok P3-at (akkor keress 1000-es vagy 1100-as tuacerkát amely minél többet bír fsb:133-140, vagy akár több?).
Mondok egy példát. A sokkal kisebb pénzből összeállított st6+1000-es tuacerka gépem 1400MHz-en lelépi, és teszi ezt stabilan, a tusl2+1200-as pentiumomat. Nekem mégis ez a második a féltettebb kincsem és eszem ágában sem lenne akár 1MHz-el is tuningolni. Ha tuning, akkor P4 azt adjad neki! -
PeliScan
addikt
Nekem lenne egy 1133 P3 256 kess... bár gondolom ez kevés neked mhz ügyileg.
-
letix
senior tag
es vajon kezelne egy ilyen 1,4 es p3-t t?
most amugy egy 1.3as tA1 es tuacerka van benne...de ez mar nem igazan szereti a tuningot..nem ugy mint az elodok
mar regebbenis kerestem procit,de keves sikerrrel..hatha most tobb lesz
let
szerk.:amugy koszi a segitseget..
[Szerkesztve] -
letix
senior tag
megkoszonnem ha esetleg valaki tajekoztatna (ha van tapasztalata) hogy tusl2-c ben a keresett procibol melyik a legnagyobb amit kezel.
koszi elore is
let -
letix
senior tag
Hi!
szoval szeretnek egy procit, levaltanam az 1,3-as tua cerkat.
1 gigas keves lenne szal inkab folotte.(imho ugyanannyit tud mint a tuam.)
ja igen, fc-pga!
nem kell p3-s, p3-t jobb lenne. :p de nyitott vagyok ezugyben,viszont a keret korlatozott..
beszamitas lenne a legidealisabb.
huto nem koll,az van egy zsakkal
varom az ajanlatokat,
letix
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest