Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
vnorbi #11555 üzenetére
reklamaltam, ma jott a level, hogy "tevesen allapitottak meg a futamido +7hoval valo kitolasat" ezert visszaallitjak az eredetit.
szoval ha nem reklamalok {emailben} akkor ez +7honap 'extra' jelzalog fizetes lett volna. reszunkrol.
haat nem is tudom hany ember nezi ezt be... es mennyi extra love nekik..
mindenesetre reklamaljatok ti is ha gond, adott problemamom latszik, hogy neha mukodik es a kis embernek is lehet igaza.
-
dellfanboy
őstag
lenne egy otp jelzalogos kerdesem.
anyumnak van egy jelzaloghitele amit rendesen fizet. a pandemia miatt nem kert halasztast/moratoriumot.
a heten jott egy level, hogy, bar rendesen fizetett a moratorium miatt hozott torvenyek miatt a bank kitolta a fumaidot +7 honappal.
ti halottatok ilyenrol? ha rendesen fizet az ember miert no a futamido??massal is tortent ilyemsmi?
-
dellfanboy
őstag
ha paypassal fizettek, nektek hány nap múlva látszódik a history webbankon?
az új kártyámmal tegnap (de10) fizettem először paypassal- de még semmit nem látok webbankon keresztül.. ez normális? mi tart több mint 1 napig??
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest