Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
sajna nem túl jó az angolom " (#13943) beers: opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddressfield " nekem is a címsorban lévő fülecske a hiányom
-
troland26
őstag
üdv
egy olyan kérdésem lenne , hogy miért szaggatnak Opera alatt a videók . konkrétan az a jelenség , hogy pl Youtube alatt az aktuális klipp olyan 15-20 mp-ként mintha kicsit ( fél mp-1 mp) megakadna . Ez a jelenség pl IE nem tapasztalható . A legfrissebb opera van fönn , de a korábbi verzióknál is tapasztalható volt a jelenség .
-
troland26
őstag
[link] ötlet ?
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
pár órája szarakszik az opera..egy csomó weblap nem akar betölteni...pl origo , expressz.., nektek minden okés ?
-
troland26
őstag
sziasztok
Ma vettem észre , hogy az opera nem akar rendesen működni . Néhány weblap elindításakor lefagy és nem válaszol a böngésző . Újaindítás után is u.a a helyzet pl Origo , iwiw , etc etc ... Elméletileg a legújjabb verzió van a gépemen . Volt már valakinek hasonló problémája ? Mi a megoldás ?
-
troland26
őstag
komolyan mondom ..elegem van az Operából . Pár napig rendben tette a dolgát , most megint szarakszik . U.a a jelenség mint korábban bizonyos oldalak betöltése közben kifagy az opera , újraindításkor , ha nem álítom le a problémás oldal betöltését szintén .Tettem fel új flashplayert ( gondoltam , hogy a F tartalom betöltése közben történik valami , de ugyan az ) nem segített .
-
-
troland26
őstag
visszatettem a 11.50-et azt hol tudom beállítani , hogy ne ajálgasson fel frissítésket minden újraindításnál ?
-
troland26
őstag
sziasztok
Operánál van olyan bővítmény amivel le tudok tölteni pl a Youtube-ról ?
-
troland26
őstag
köszönöm mindenkinek a segítséget ..
-
troland26
őstag
sziasztok
Operán szoktam használni a PH-t , de időnként IE-t is használom . Az miért van , hogy IE-n sokkal élesebbnek tűnik a szöveg mint Operánál ?
-
troland26
őstag
20-as operánál nem lehet nagyítani a füleket ill a könyvjelző ikonokat ?
-
troland26
őstag
Köszi .. elég volt a "nem lehet" is . Igazából ma telepítettem a win8.1-et és gondoltam mivel legutóbb is Operát használtam ( 12 környéki verzió számmal ) gondoltam felrakom most is ..csak a legfrissebbet . szerintem keresek egy régebbi verziót , mert alíg látni a füleken lévő szöveget ill nem tudom belőni a címsorban a lefele "nyilacskát" és ez nagyon zavar . Melyik az a verzió ami ezektől a hiányosságoktól még mentes ?
-
troland26
őstag
Esetleg nem lehet azt beállítani , hogy ne kelljen minden új oldalt nagyítanom , hanem automatikusan minden megnyitott oldal 150%-on nyíljon meg ?
-
troland26
őstag
üdv
Nem tudom , de néhány napja nagyobbak lettek az ikonok az Operában ( könyvjelzősáv , megnyitott oldalak sávja ...) hogyan tudnám visszaállítani ? ( lehet volt valami frissítés ami elkerülte a figyelmem
-
troland26
őstag
Urak !
Van arra valami megoldás , hogy a videók ne akadjanak be kb 10mp-ként ? Ill a scrollozás darabossága is egyre jobban zavar . Új fűl nyitás /zárás is olyan mintha késne 1 mp-t , .. 26.0.1656.60 számú verziót használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest