- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
evek ota avantot hasznalok, de kezd elegem lenni a memoria zabalasabol. probalgatok alternativakat, tesztek, forumok alapjan az opera nagyon magasan van a bongeszok kozott, de en hianyolok 1-2 dolgot, ami az avantban megvolt. megoldhatok a kovetkezo problemak operaban?
a jelszavaimat online tarolja, a profilommal es a beallitasaimmal egyutt. ne keljen mesterjelszot hasznalnom, hanem csak inidtaskor adom meg es bejelentkezik a fiokomba.
a jelszavas honlapokhoz legyen vmi hasonlo mint az urlapadatok az avantban
-
mrhero
tag
válasz h_143570 #5454 üzenetére
jo a link. tud magyarul. csak at kell allitani, h a gmail motorjat hasznalja. az ospell.js fajlban kell atirni h 2-es default engine-t 0-ra(az a gmail.). A gmail bejelentkezesnel meg kell adni h megjegyezze a login adataid, csak igy tud hozzaferni a script a motorhoz. van 1-es engine is de nem emlexem mar mi az. az oldalon amit linkeltel ez mind le van irva
[ Szerkesztve ]
-
mrhero
tag
a kresomotorokhoz hozza akartam adni a torrentz-t, de nem reagal ra, ha a keresoablakon itt akarok keresni. mi lehet a baj?
ezt irtam be: http://www.torrentz.com/search?q= -
mrhero
tag
egyes letoltesi folyamatokbol meg tudok nyitn 1-1 oldalt, h ne keljen az egesz sessiont megnyitni?
-
mrhero
tag
"Sztem ezt valamilyen módon a Neptunos oldal nem engedi, biztonsági okokból."
De mielott hasznaltam troller javascriptjet, jo volt. Nincs nagy jelentosege egyebkentmas: Bizonyos oldalak megnyitasakor pl gmail ez az uzenet jon be igen/nem valasztasi lhetoseggel:
"Engedélyezi a helyi JavaScript fájloknak, hogy befolyásolják a biztonságos oldalak működését? Csak abban az esetben engedélyezze ezt, ha tudja, hogy mit tartalmaznak a JavaScript fájlok, és megértette ennek biztonsági kockázatát."mas: 2 napja ujrapakoltam az xpt, igy az operat is. Elegge kezdett belassulni a win, opera egyarant. Ha pl fel napot futott az opera es bezartam utana, nagyon nehezen zarodott be. neztem a win task managerrel es miutan bezartam sokaig ott volt es a hasznalt memoria ment szepen lassan felfele. aztan fel-2 perc utan leallt. Ujratelepites utan ujra kezdi prodikalni ezeket a tuneteket. 9.63 opera ven fent.
mas: A keresok beallitasait hova menti?
-
mrhero
tag
vodafone websms-re van vmi megoldas?
-
mrhero
tag
amikor a kedvencek koze akarok tenni egy oldalt, a kedvencek egesz fa-strukturaja ki van bontva. eleg sok mappam van a kedvencekben ezert eleg atlathatatlan es nem keves ido, mig megtalalom hova is szeretnem tenni az adott oldalt. van erre vmi megoldas, h ne jelenitse meg az egesz mappaszerkezetet?
-
mrhero
tag
válasz Penge_4 #5899 üzenetére
en is meglepodtem, amikor osszeszamoltam.
ezelott avantot hasznaltam es ott a ctrl+d-re elojovo parbeszedablakban a kedvencek gyokerkonyvtara latszott csak, tehat a fastruktura nem volt kicsomagolva. amelyik konvtarnak voltak almappai kis + jel lejezte es rakattintva megjelenitette az almappakatmas: koszi az interjut azoknak, akik osszeoztak.
meg egyebkent koszi mindenkinek, aki a sokat segit itt a forumon vagy eppen a blogon keresztul.[ Szerkesztve ]
-
mrhero
tag
alap sztaki, webforditas, szovegforditas menut hasznalok. lehet modositani vhol, h ha 1 szora rakeresek a sztakin menubol akkor a kiejtes is elerheto legyen?
-
mrhero
tag
udv,
9.64rol frissitettem 10re, az egyes fajlokat kimentettem, es ujra bemasoltam. a gondom a jelszavakkal van. az osszes olalon, ahol regelve vagyok, mgjelenik a sarga keret a jelszonal es a felh.nevnel, viszon csak a felh.nevet tolti ki. a passt nem. mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest