- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
"a jelszavaimat online tarolja"
nem megoldható. A wand.dat fájlban tárolódnak amúgy."a profilommal es a beallitasaimmal egyutt"
jelenleg könyvjelzők, jegyzetek, saját keresők tárolhatók"ne keljen mesterjelszot hasznalnom"
alapból nem is kell, de bekapcsolható"hanem csak inidtaskor adom meg es bejelentkezik a fiokomba"
nem kell megadni semmit, elindítod az Operát és kész"a jelszavas honlapokhoz legyen vmi hasonlo mint az urlapadatok az avantban"
zt nem ismerem. De van Mágus. Ha beírsz egy jelszót, akkor felajánlja, hogy elmenti. Ha elfogadod, akkor legközelebb a Mágus gombbal, vagy Ctrl+Enterrel tudsz belépni az adott oldalon.[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
-
erdoke
titán
Szerintem ki volt pipálva eredetileg is, de most kiléptem és pipával vissza. Semmi változás, percekig villog 3 piros négyzet, és nem történik semmi. A magyar nyelvet is úgy kell kiválasztani minden alkalommal, egyébként csak a "Loading" látszik a kis gombon a zöld nyilak mellett. Az gond, hogy nem @gmail.hu, hanem @gmail.com a fiókom?
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Több embernek is volt vele ugyanilyen baja. Az egyiknek szűz Opera install segített, amit viszont nekem nem ér meg kipróbálni. Közben találtam egy másikat, ami nálam fenn is állt, mégpedig hogy https-re volt állítva a Gmail. Szerkesztettem a js-t, nem segített. Átállítottam a Gmailt és a js-t is "sima" http-re, Opera restart után semmi javulás. Azt hiszem, feladom.
A legjobb aláírás a héten
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sztem ezt valamilyen módon a Neptunos oldal nem engedi, biztonsági okokból.
(#5821) h_143570: hát ez valamennyire megnyugtató...
És a Sunbelt Personal Firewall mennyire nyújt kielégítő védelmet?
"A nod32-t nem kell warezolni, csak 30 naponta letelepiteni es ujra felrakni"
Igen, csináltam egy darabig, aztán meguntam...
Egy ideig cserélgettem havonta a NOD32-t és a Pandát. Mindkettő észrevesz valamit, amit a másik nem...Sk8erPeter
-
troller
senior tag
"Engedélyezi a helyi JavaScript fájloknak, hogy befolyásolják a biztonságos oldalak működését? Csak abban az esetben engedélyezze ezt, ha tudja, hogy mit tartalmaznak a JavaScript fájlok, és megértette ennek biztonsági kockázatát."
Ez a neptunos javascript miatt van, mivel engedélyezted a https oldalakon történő javascript futtatást. Mivel a neptun is https ezért kellett engedélyezni, különben ott se működne a script.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Penge_4
veterán
Nem értem mi a baj azzal. Ki van nyitva minden mappa, nem kell még ezért sem külön kattintani, csak legördíted és kiválasztod a megfelelőt. Egyszer kibírod, ha meg már mentettél valahova, akkor utána a következő mentésnél már automatikusan a legutóbbi mappába menti, már csak Ctrl+D + Enter kell.
Vagy szerinted hogy lenne átláthatóbb?
-
Penge_4
veterán
Gondoltam, de engem konkrétan az érdekel, hogy mitől körülményesebb, vagy bonyolultabb az egér középső görgőjével alapértelmezésben ABC sorrend szerű sorrendben lefelé görgetni és kiválasztani a célmappát, mint ugyanezt megtenni kevesebb görgetéssel, ám annál több bal klikkeléssel, amivel kinyitogatod az egyes mappákat további almappákat keresve. Szerintem csak megszokás kérdése. Meg ahogy előttem is írták, megnyomhatsz egy betűt és akkor oda ugrik.
Másik hasznos megoldás, hogy a könyvjelző eszköztáron beállítod a sorrendet a nézetnél, ami neked tetszik. Az egyéni sorrendnél felülre rakod azokat a mappákat, amikbe a leggyakrabban mentesz, így nem kell annyit görgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest