Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Több éve teljes megelégedéssel használom az Operát, és egyre több funkcióját használom ki. Az Outlook Express mellett használom levelezésre is, és most szeretnék teljesen áttérni csak erre. Egy apró kérdésem lenne csak, ami kényelmi funkciót szolgálna ki: át lehet e nevezni valahogyan a címkéket? Nekem nem túl szerencsés kategóriák vannak létrehozva, örülnék, ha szabadon változtathatnám őket, vagy újakat adhatnék hozzá. Nem találtam rá eddig megoldást... arra is gondoltam, hogy a magyar nyelvi fájlban egyszerűen a fordított szöveget pl. "értékes" átnevezem, de nem tudom, működne e biztonságosan (gondolok itt az eltérő ékezetes karakterek esetleges használatára), nehogy összeomoljon később.
Valaki tud megoldást a kérdésre? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Google szerint gondot okozna, ha felnyitnák a Play Áruházat
- Villanyszerelés
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Starcraft II - Legacy of the Void Collector's Edition eladó
- World of Warcraft, Diablo 3
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest