- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
A C Corsán a hűtőrendszer független a kuplungtól, ugye? Mert előbbin cseréltem a vizet és behalt a kuplungom. Gondolom véletlen egybeesés.
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi okozhatja, hogy sokáig kekk a benzines C Corsát tekertetni mire elindul? A szerelő azt mondta, hogy váltsak töltőállomást, de az nem oldotta meg a problémát.
Valani ötlet? -
D4rkm4n
őstag
Korábban már felhoztam a témát, bár akkor agyvihar formájában, most viszont megkérdezem a tisztelt nagyérdeműt, hogy Önök szerint vajon mi okozza, hogy az 1.2-es, benzines C Corsám motorja bemelegedés után (néhány kilométer megtételét követően) jelentősen hangosabb alapjáraton, mint hidegen, indítás után? Én a szelepemelőkre gyanakodtam, de jöttek ellentétes infók is. Vélemény?
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van az 1.2-es Corsámmal, hogy amikor kulccsal kinyitom a kocsit, olykor egyből visszazár. Mitől lehet ez, és hogyan tudom orvosolni a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged