-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
A C Corsán a hűtőrendszer független a kuplungtól, ugye? Mert előbbin cseréltem a vizet és behalt a kuplungom. Gondolom véletlen egybeesés.
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi okozhatja, hogy sokáig kekk a benzines C Corsát tekertetni mire elindul? A szerelő azt mondta, hogy váltsak töltőállomást, de az nem oldotta meg a problémát.
Valani ötlet? -
D4rkm4n
őstag
Korábban már felhoztam a témát, bár akkor agyvihar formájában, most viszont megkérdezem a tisztelt nagyérdeműt, hogy Önök szerint vajon mi okozza, hogy az 1.2-es, benzines C Corsám motorja bemelegedés után (néhány kilométer megtételét követően) jelentősen hangosabb alapjáraton, mint hidegen, indítás után? Én a szelepemelőkre gyanakodtam, de jöttek ellentétes infók is. Vélemény?
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van az 1.2-es Corsámmal, hogy amikor kulccsal kinyitom a kocsit, olykor egyből visszazár. Mitől lehet ez, és hogyan tudom orvosolni a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged