- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Fujifilm X
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
_Soma77_ #887 üzenetére
Gondolkoztam és arra jutottam, lehet, hogy mégis csak megérné a fasboot-ra irni scriptet.
A fastboot-droidboot páros lehet, hogy nem olyan kényes a kapcsolatra, mint a flash tool, hiszen, bár egy frontend, de az ellenoldal csak a kopasz hardver.
A root-oláskor is flashel a fastboot, mégsem okozott ez problémát senkinél, igaz az adatmennyiég is kisebb volt, de akkor ment 1.1-es USB-vel is, nem voltak gondok.
Lehet, hogy az intel site-ról általad belinkelt fastboot script is ezért készült. Amondó vagyok, hogy a reparticionálást és az ifwi.bin file-t fasboottal kéne megoldani, utána pedig CWM-ből egy saját backuppal kész is lenne a feladat.nos?
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_ #887 üzenetére
Persze hogy nem egyértelmű .Csupán magára a nand méretbeli egyezőségére , illetve szórására lettem volna kíváncsi , ha egyáltalán van , vagy lenne.De mivel nem tudjuk , hogy az átszabás után ki mit telepített még fel , így ezt nem tudhatjuk már.
Elvileg egyezni kellene , gyakorlatilag lehet némi eltérés , de szerintem akkor sem lenne olyan nagy , hogy az szembetűnő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged