Hirdetés
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albi001
tag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám, nem tudom járt-e már így valaki, illetve van-e tipp a dolog megoldására?
Nem rég derült ki a probléma, és nem is leelenőrizhető, hogy hány esetet érint.
A jelenség röviden az, hogy van pár ember a névjegyalbumban, aki nem tud hívni. Felhívnak, náluk kicseng és nekem a telefon nem jelzi. A probléma következetes. Ezt úgy értem, hogy ha valakit nem jelez ki, azt soha (tehát nem úgy, hogy egyszer jó, egyszer meg nem). Viszont közel sem mindenkinél teszi. Igazából nem is tudom, hogy hány kontantot érint, mert véletlenül derül ki, ha valaki nem ér el (pl ír egy sms-t, hogy miért nem veszem fel). Az sms-eket megkapom tőlük.
További érdekesség: van egy kontaktok, akinek 2 száma is fel van víve. Csak az egyik számát érinti a fent megnevezett jelenség. Ha törlöm a névjegyét, akkor már mind a két számot kijelzi ha hív. Viszont ha újra létrehozom a négyvjegyet, akkor megint ugyan az a jelenség, tehát az egyik számáról kezdeményezett hívás nem jelentkezik nálam.
A kártyát átraktam másik telefonba, ott nem jelentkezett a dolog...
Szolgáltató azt mondta a hiba nálam (készülékben) van.Hálás lennék ha lenne ötlet.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest