Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz bgabesz75 #73346 üzenetére
Volt Sonym még régen már nem emlékszem a típusára, de made in japan gyártás. Mondom ez tuti lesz nem szar kínai. Először a tv tunner ment bent szét. Meg akartam javítatni, de rá volt benne forrasztva minden az alaplapra. Ment tovább, majd 1 év múlva lett egy piros csík a tvben. Most LG-t vettem, hasonlóan gondolkodtam én is a márkáról, mint te. Még a logóját sem szerettem csak annyira mondták milyen jó a ps5höz, hogy beruháztam rá. Nagyon jól összebarátkoztunk megszerettem, bár a logóját még mindig nem szeretem szerencsére azt ki tudtam kapcsolni kikapcsnál megjelenjen
-
veterán
válasz bgabesz75 #73346 üzenetére
"Az hogy cserélgetik garanciaidőben a panelokat nagyon cool ,csakhogy mi lesz majd utàna?"
Már mint az után, hogy használtam 4-5 évet egy terméket nagy megelégedéssel Hát veszek egy újat, mert 1 év alatt is nagyon változik minden, hát még 5 év alatt! Eleve nem igazán szoktam 2 évnél tovább használni semmit, eladom addig, amíg még nem bukok rajta több 100K-t😳
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest