Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gtaati

őstag

válasz rothfb #28250 üzenetére

Helló!

Nekünk sem véletlenül van rengeteg mindenünk az LG-től:) TV-ből van vagy 6 amiből már csak 3 van nálunk és mind a saját, mind a családnál és kollégánál lévőek hibátlanul teszik a dolgukat és van amelyikben 23-24ezer óra van. Ez mellett a hűtőnk, mosógépünk, mikrónk, porszívónk, telefonjaink, blu ray írónk, dvd-blu ray lejátszónk stb.. nálunk mind LG. Én nem akarom őket fényezni, mert nem áll szándékomba és nem is fizetnek érte...., de az tény hogy a fentebb felsorolt eszközök közül semmi nem ment tönkre és nem szorult javításra, szervizre!!! És azzal sincsenek sokan tisztában hogy az LG-n belül pl. a tv gyártás és háztartási műszaki cikkek mennyire el vannak különülve, mint ahogy a tv gyártáson belül maga a display-kijelző gyártás, sokan szeretik rájuk húzni, hogy ja ők még kenyérpirítót is gyártank és hogyan lehet őket így komolyan venni...

Egy szó mint száz, mindenki azt vesz, ami számára szimpatikus, tetsző és bizodalma van felé, de én a sok éves felhasználó tapasztalatommal azt tudom mondani, hogy ár-érték arányban és megbízhatóságot is figyelembe véve a mai világban igencsak ott van a top gyártók között.

Új hozzászólás Aktív témák