Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenFe
tag
A tiéd is 65", igaz?
Mert megint csak ahogy utánad írtak az jött le, hogy az 55" méretnél valahogy nem ennyire gáz...
Én is 2 napja néztem meg ezt a részt amit írtál és nálam semmi banding nem volt annál a jelenetnél, pedig Full sötétben néztem!Rájöhetnének hogy mit kell helyesen csinálni a 65" nál, amit 55"-nél sikerül!
-
Kriszbmx
tag
Őszintén szólva, ha minden OLED tv-n megkell szokni az ilyen hibákat akkor inkább nem kell. Műszaki beállítottságú vagyok , és nehezen hunyok szemet dolgok fölött. Ha meg 600 ezer ft volt akkor főleg...
Az LCD tv amit vissza vittem és ezt az OLED-et hoztam foltos volt, arra is az volt a válasz hogy ez ilyen , és ez a nagy tv vele járója. Hiába VA panel és Direct ledes..
Mondtam az MM ben mi az a TV ami a legjobb itt. Megnéztem megvettem.
De ezen is van érdekesség. Őszintén szólva inkább vigyázom a hibátlan tárgyaimra , mintsem egy átlagosnál sokkal drágább tv-t nézzek erős kompromisszummal.
Vagy legyen hibája x év múlva...
-
Clay
senior tag
Szerintem lódítasz, mer csakazeldzsiaxar
. Én 55C8-on néztem, már mind a három részt, egyiknél se láttam problémát. A GoT-hoz még nem volt lelkierőm hozzá kezdeni. Igazából egyszer nézegettem tesztábrákat rajta, akkor az 5%-os szürkénél láttam kismértékű foltosodást, megpróbáltam lefényképezni, direkt nem raktam be ide, mert a fénykép durván kihangsúlyozta a "hibákat", szemmel sokkaldesokkal halványabb volt. Normál tartalom mellett, sötét szobában, akár HDR, akár SDR anyagoknál se fedeztem fel tinting vagy banding problémákat. A képminőség pedig még így, több mint fél éves használat után is elképeszt. -
Celtis
veterán
Az, hogy tinting van minden panelen csak a mértéke más, aláírom. Az is ismert, hogy egész sötét részeknél előfordul kisebb-nagyobb banding. De a kollégának világos képeknél jelentkezett teljesen szabályos mintában. Ez biztos nem általános probléma. Én nagyon érzékeny vagyok rá (egy TV-t emiatt cseréltem), tehát az első dolog volt amit a B8-amon is ellenőriztem és az teljesen mentes volt ilyen jelenségtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Én 55C8-on néztem, már mind a három részt, egyiknél se láttam problémát. A GoT-hoz még nem volt lelkierőm hozzá kezdeni. Igazából egyszer nézegettem tesztábrákat rajta, akkor az 5%-os szürkénél láttam kismértékű foltosodást, megpróbáltam lefényképezni, direkt nem raktam be ide, mert a fénykép durván kihangsúlyozta a "hibákat", szemmel sokkaldesokkal halványabb volt. Normál tartalom mellett, sötét szobában, akár HDR, akár SDR anyagoknál se fedeztem fel tinting vagy banding problémákat. A képminőség pedig még így, több mint fél éves használat után is elképeszt.
Vhiktor