Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Nem panelt cserélték. Vettem egy A80L-t, megnéztem, tinting miatt visszaküldtem és ahogy lebeszéltem a MM ügyfélszolgálattal cserébe újat kértem. Majd ami jött szintén visszaküldtem. Ezt mind a 14 elállás keretein belül, ugyanis újra indul amikor megjött a csere. Ott és akkor lett elegem a woledből (pedig hogy szerettem az első C7-esemet) és váltottam QD-re elsősorban a tinting lottó miatt de végül maradtam is egyéb dolgok miatt, és ezert vettem egy év 65" S95D után egy 77 S95D-t is. (A kisebbiket eladtam)
-
alaves
addikt
válasz
eL Geri
üzenetére
A gyártás során (különösen ha tömeggyártás) különböző minőségű termék keletkezik a gyártósoron. Minőségi osztályozást vagy végeznek, vagy nem (valószínűleg inkább igen). A gyártási hatékonyság gyorsabb gyártást igényel, amely LG WOLED kijelző esetében pl. az előírt hűlési időn spórolható. Ennek következménye lett pl. a téglalap hiba (az ablakban futtatott tesztelő szotfver felület beégése). Egyéb gyártási gyorsító tényező is lehet. Több, mint valószínű, hogy a szerviz kijelzők alacsonyabb minőségi osztályba soroltak (nálam is 4 hibás szerviz kijelző járt, de lehet véletlen is...).
Ha Philips OLED kijelzőhibából esetleg kevesebb van, az nem biztos, hogy kizárólag a jóval kevesebb eladás miatt van. Az LG és a Philips régen közös kijelzőgyárat üzemeltetett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- EAFC 26
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED C1 55"
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 42C2 - 42" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és XboX
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor