Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz powerup2 #76703 üzenetére

    Bárcsak láthanád ezt a különbséget, de nem látod, mert egy Cx-ed van, ami nekem is volt.
    Én nem vagyok pana fan, bármelyik terméket azonnal kritizálom, ha nem tetszik valami.
    De nem is fogom úgy védeni, mint itt az Lg tulajok és már sokadszor leírtam, a témacímben nem az szerepel, hogy csontig be kell nyalni az lg-nek.

    Ez egy OLED topik és ezt is csak ebben az országban tapasztalni, hogy valaki nem hisz a másiknak, és sok az irigység. Én sok USA, német etc fórumokon ott vagyok, de ilyet mint Mo-n, soha nem tapasztaltam sehol. Egyszerűen teljesen más a felfogás, mint ebben az országban.

    Tisztelet a kivételeknek, de most eszembe jutott egy ötlet és ezután, ne nekem írd, hogy mit nem hiszel el. Továbbra is tartom, hogy ugyanannál DV tartalomál a HZ széria képminősége egyszerűen egyedülálló és nincs párja a mai napig! Talán az LZ most még ezen is túltesz (remélem).

    Szóval az ötletem: Itt az a prohardver teszt, el kell olvasni és minden további technikai fas...gért a cikk íróját kell megkérdezni. És ő válaszolni is fog előbb-utóbb. Ő tesztelte ezt a tv-t.
    Talán az egyik legfontosabb mondat tőle, amiért a pana jobb bárminél...
    A trükk az, hogy, hogy a Panasonic mérnökei a panelt házon belül megbuherálják...
    A színgazdagság óriási, a színpontosság remek, a mozgásmegjelenítés szintúgy.

    [link]

    Továbbiakban nem érdekel az a téma, amíg nincs olyan személy, aki mind a két tévét látta (nem áruházban), hanem otthon hónapokon át működés közben!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák