- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
@lbert
tag
A win ISD kicsit gyanús nekem.
Az RT ÉKes képlettel kapott térfogat felére olptimalizál.
Amit én számoltam 40 lityó amit a win az meg 19 lityó.
az viszont tetszik a progiban hogy az oldalarányokat is megadja, és még a reflex csövek méretét is függően a számuktól keresztmetszeti mretüktől.
Ami jó még benne hogy izobarikus dobozokazt is lehet szimulálni, de kicsit nyers a progi nekem. A keresztváltó méretezésre még nem jöttem rá.
A másik progit nem ismerem. Be tudod linkeli. Mondtad hogy van rengeteg. minden megoldás érdekel.
A pákával kapcsolatban. Én 20 évesen tanultam ki annak idején a műszerészetet. (nagyjából) Nagyon sokáig előtte is utánna is pillpákával genyóztam. Nem olyan veszélyes a dolog. Egyébbként fölösleges barkácsolásra szabpákát venni. Egy normál WELLER az isten. Annál jobb othonra nem is kell. Inkább forrcsúcsból legyen többfajta a fiókban. Másfelöl, nehogy azt gondold hogy sok amatőrnek külön laborja van. Én is egy Fharenheit pákát használok. Igaz szabályozhatós de nem sokat ér az a funkció. Ja és alig pár ezer forint, és már kapható több változatban is és frankó csúcsok is hozzá.
A hangszórórol. Azért SAL mert ott sem mind rossz! A kewlárok és az alu tányérok ésszerű felhasználás moddal örök élet és szobai v autó hangzásra botfülűeknek kiválló. Ezt nem személyesen rád értem, hanem gondolom nem avval töltöd a szabadidődet hogy Mozartot, Shopent, Lisztet, v más nagy akusztikust halgattsz othon. A tuci-tucira 1o. a masina. Ha meg eszetlenűl hajtva van, rossz dobozban túlterhelve az M.N.C a JBL JVC MAGNAT VISATON stb is megdöglik.
Az meg hogy elsőnek mit érdemes építeni, az valóban nem mindegy, de azért épp azt a kapcsolást ajánlottam mert mocsok egyszerű.
De ha fentartásaid vannak az építési képességeiddel akkor lehet egység csomagokat rendelni amiket már szerelve élesztve is megrendelhetsz. pl Urbán elektrokik RET Königet nem tudom de lehet ott is esetleg a NEDIS.
Az megy hogy van az erőlhödőben egy kalibrálható szűrő, az még attól nem bonyolult. Főleg mert nem fokozat mentes. Egy marha egyszerű RC vagy LC szűrö minek kapcolható a vágási frekije. Ilyet már kezdő amatőr is össze tud rakni.
A márka függőséget meg arra értem, hogy azért mert 100-an egyre esküsznek neked nem feltétlen az a jó csak jó lehet ha soknak megfelel. De csak azért megvenni mert az van ráírva hogy M.N.C vagy MGNAT, vagy azért nem megvenni mert SAL, ez nonsens számomra.
Mint mondottam félvezető szempontból mind egy kutya szinte. Ebben a kategóriában. Persze vannak kinondottan audió célra gyártott félvezetők, és készülékek mik ebből épülnek, csak a lagolcsóbb is 6 jegyű!
Szóval a célszerűség ami szempont. Ha othon akarsz zenét hallgatni vegyél egy frankó hifit, és rengeteg nyűgtöl kíméled meg magad.
de ha építel mégis, előtte keres meg egyy műszerészt és kérd meg hogy segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest