Hirdetés
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Nekem csak kérdésem lenne hogy használ-e vki ilyen ablaknyitás érzékelőt? Különösen sehol nem találtam meg ezt a márkát mint supported device(ZHA-t használok). Ez valami cseh belpiacos talán átbrandelt cucc lehet? Csak szükségem lenne egy ajtónyitásérzékelőre, vagyis 3ra inkább, de nem tudom megrendeljem-e.
-
arcsin
senior tag
Most van akciósan perenio kezdőkészlet. Nem kell a hubot használni, de az érzékelők magukban érnek 14ezret. Sajnos valamiért nincsen füstérzékelő az alzánál külön, de amikor volt akkor olcsó volt az is. Szerintem még kifejezetten dizájnosak is a perenio termékek. csak a szivárgásjelző az 4300ft.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz LLKobe #36607 üzenetére
Én ma vettem kézhez 2 ilyen készletet. A lakáshoz való hozzáadás is egyszerűen ment, becsavartam, add new zigbee device és ment is. Csináltam rájuk groupot HA-ban, full egyszerre kapcsolnak le/fel. Szinte minden zigbees itthon, mert megbízhatóak és nem kell hetente elemet cserélni bennük. Persze van ami nem tud zigbee-s lenni, ilyen a sonos hangfal. Egyedül az IKEA-s hangerőszabályozó volt xar, de abból hibásat fogtam ki, mert a másiknak semmi baja nem volt.
-
arcsin
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen robotporszívónk.(fele ennyiért vettük) Az app az egy átbrandelt tuya app, és az istennek sem tudom betenni HA-ba a leírás alapján. Csak hátha van valakinek ezzel a Concept márkával tapasztalata és tudna segíteni abban hogy hogyan tudnám minimálisan is az okos otthon részévé tenni a gépet. -
arcsin
senior tag
válasz balage25 #36644 üzenetére
Nézz pár lockpicking lawyer videot. A legtöbbet egy közepesen erös mágnessel kinyitja a ficko. Én csak emiatt óckodok tölük. Lakáson belul, akár gyerektöl elszeparálódni jók lehetnek ezek. Illetve eleg amator modszerrel nyithatoak. Csak ez a 50-100.000 ft környékén már egesz jo zárakat kapni + egy kamerat ami ftp-re, emailre kuld kepeket/videot a betörökrol.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Major Lion #36647 üzenetére
Jo jo, de minimalis gyakorlással, a rázogatós "hülyegyerek" módszerrel is nyithatóak többnyire. En tuti nem tennék be a fö ajtora ilyesmit.
Hozzank tortek már be a régi lakásba és zárpajzs+ kamera ami külso tarba ment + szunetmentes lett az újba már vmi közepes zárral szerelve.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Major Lion #36649 üzenetére
Sima zárunk volt, csak erosebb védelmet is ossze lehet rakni x összegböl, plusz backupnak egy kamerát, ha mégis bejutnának. Csak a silányabb (több tizezres) smart lockok, vagy ujjlenyomatos rendszerek onmagukban nem nyujtanak annyi védelmet mint az elvárt lenne töluk annyi pézért. Erre szerettem volna csak utalni. High tech meg hu meg ha, de felpattintjak ha arrol van szo hamarabb mint egy 20-30 ezer ft-os zárat.
-
arcsin
senior tag
válasz umfrider #40252 üzenetére
Én 2018ban aliról rendeltem a reolink c1 pro kameránkat. Sajnos azért tudom mert akkor törtek be hozzánk. Alis kupon a store oldalán "claim"elhető. Viszont érdemes összenézni melyikek kompatibilisek az ökoszisztémával, mert ami idehaza kapható olcsóbb tipusok, azok sajnos nem. Amúgy akár idehaza alza.huról is rendelhető pár tipus, nem tudom mennyit ér meg neked.
-
arcsin
senior tag
Sziasztok, azokhoz fordulnék, akiknek ez a fajta SYMFONISK Wifi hangszóró/könyvespolcuk van. Még az első verzió, ahol középen van a pause/play gomb.
HA-ban egy esti scene hez van adva, hogy gombnyomásra elinduljon a kiválasztott playlist lámpák leoltsanak, stb. Eddig tökéletesen müködött is, de most valamiért a napokban 1 szám után abbamarad a lejátszás. Miután abbamaradt, a SONOS mobilappból indítva a playlistet tökéletesen működik.
Másnak is van hasonló problémája, vagy tapasztalt ilyet hogy HA-ból inditott playlist 1 szám után leáll?[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy az új ikea-s mennyezetilámpával van-e valakinek tapasztalata? Ez a tipus Zigbee-s vagy nem? HA-hoz szeretnénk csatlakoztatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest