Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
Som@
őstag
'''Ahhoz képest, hogy 3., elég jó állapotban van'' -- Nem értem. Votl itthon két motor már, szereztünk még egyet, és ez abból van kivéve. Jó, mikor szétszedtem, nem így nézett ki... a fél napom erre ment rá. De most már egész jó.''
Pont erre próbáltam utalni. :D
Gyári ugye nem lehet :U, gondoltam, hogy nekiestél domestossal. :DDD -
Som@
őstag
Igen meg lettél szólva. Én voltam az.
Tudod én - a legtöbb emberhez hasonlóan - vizuális tipus vagyok. ''Egy kép többet ér ezer szónál!''
Szép darab vib....akarom mondani forgattyústengely. :D
Ahhoz képest, hogy 3., elég jó állapotban van.
Hja és remélem a Mazda szerelése is dokumentálva lesz. (Már korábban akartam szólni, de több ok miatt nem tettem. :P ) -
Som@
őstag
Ááá! &&>@>
-
Som@
őstag
Használta már valaki ezt a szolgáltatást?
[L]http://www.pgsm.hu/sajtoszoba/sajto/2004/taxi.php[/L]
Szerintem igencsak bíztató és jó elgondolás. -
Som@
őstag
Igéretemhez híven ma is felköszöntelek!
Boldog névnapot, kedves tildy!
-
Som@
őstag
Úgy látom gonosz mód moderálás áldozata lettem. :DDD
Erre kell visszajönnöm? :D
(Amúgy teljesen jogos volt) -
Som@
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Az lesz. Majd szerdán megnézem Europarkban.
Ott van PhP :D és MM is.
Amúgy igen, ezért mondom, hogy nyitott szemmel kell járni (igaz nem árt, ha van nálad fényképező is.) Soha nem tudhatod, mikor csinálod meg életed nagy fotóját. (huhh, ez nagyon komolyan hangzott. :U :) ) -
Som@
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Gratula a kártyához.
De szerintem a változatosság gyönyörködtet. Most fotozz mást, nem kell mindig cép lányokat. :) (Bár azokból ugye soha sem elég. :B )
Ismét szakad a hó, lehet szép tájképeket, csendéleteket fényképezni. Én is ezt fogom tenni.
De előtte kell valami tatyót szerválni kicsiny gépemnek. Mióta megvettem (tavaly december) csak hánykolódik jobbra-balra. Nem állapot ez így. :(
Esetleg tipp, hogy hol érdemes venni? Esetleg Photoporst? -
Som@
őstag
#&@#&
-
Som@
őstag
Azért arról csinálj képeket KovacsUr, ahogy benyomod a fejed a gépházba. :D
-
Som@
őstag
Ezúton szeretnék minden kedves női Prohardver! olvasónak boldog Nőnapot kívánni! :)

-
Som@
őstag
Akit kicsit is izgalomba hoznak az autócsodák, annak érdemes megnézni a Genfi Autószalonon készült képeket.
Jó csemegézést: [L]http://totalcar.hu/teszt/genf041[/L]
[L]http://www.salon-auto.ch/de/en_images[/L] -
Som@
őstag
Kedves Matr x! ezt nem neked szánom, csak a te hozzászólásod indította el a gondolatfolyamot. :P
Hm. Történt egy s más (tényleg, ezt hogy írjuk helyesen? :D Ye_Nő? ), amíg távol voltam.
Időről-időre jönnek ilyen emberek, akik utálnak minket. Ez van, ezzel együtt kell élni. Aki felvállalta, hogy moderátor lesz, ezt is belekalkulálta, mint pl. azt is, hogy nem vehetünk részt a nyereményjátékokban.
Ha megharagszik, hát tegye. Szíve joga. Nem néz a PH! felé. Szintén tegye. Nem az mondom, hogy jó, hiszen az olvasókárt van a PH! stáb és nem fordítva.
De ilyen mentalitású emberekre szerintem nincs szükség. PONT.
tildy topicjához. Valóban én javasoltam neki. Szerintem teljesen jogos egy ilyennek egy új topic. Mennyivel egyszerübb egy topicban nyomon követni a történéseket, feltenni a kérdéseket, mint innen-onnan összeszedni az infókat.
Akinek nem tetszik, az kicsit gondolkodjon el azon, hogy mennyi felesleges téma is van itt, ami tényleg nem szól semmiről. :U
Ez legalább érdekes, szól is valamiről. Egy fórumtárs külföldi élményeiről. Legalább ezt tartsuk tiszteletben és ne mindig csak azt nézzük, mibe lehet belekötni.
Az a gondolat pedig, ami az ominózus ''Csalódtam egy moderátorban'' című topicocban felmerült, hogy besavanyodott, a humort nem értő emberek a moderátorok, kikérem magunknak. Aki ismer minket személyesen az meg tud abban erősíteni, hogy igenis szeretjük a viccet, ugratni egymást. Jókedvűek vagyunk (én most perpillanat nem, de ez most nem tartozik ide. :( )
Csak ugye egyszerűbb ismeretlenül nyilatkozni a fórumtagokról, mint mondjuk eljönni találkozóra, vagy mondjuk eljönni lanozni.
Nah mindegy.
Én általánosságban arra kérnék minden fórumozót, hogy kicsit szálljon mindenki magába, gondolkodjon el dolgokon, a másik EMBERHEZ való hozzáállásán. Nőjünk fel a fórumozáshoz, hogy ne legyen a PH! kisgyerekek játszótere!
Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet viccelődni, poénkodni. De mindent a maga idejében és helyén tegyünk!
További jó fórumozást és további szép napot minden kedves PH! olvasónak! :P
Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest