Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
azért az osztrák oldalon fel tud ám gyorsulni 200 fölé is a vonat. Olyat autóval nem tudsz...
@Vérboci: a csehez 30 éve újítják azt a nyamvad Brno-Prága autópályát. Én ahányszor mentem arra, felújítás volt, és dugó. általában 7-8 óra volt odaérni.
Nem tudom, valaha is kész lesz-e. Volt olyan, hogy az álló kamionsor és a belső beton elválasztó között haladtunk, úgy, hogy mindkét irányba volt kb. 10-20 centi.... borzasztó volt. Utoljára 2019-ben voltam arra, lehet, hogy már jobb a helyzet, nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest