- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Canon EOS DSLR topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én értem én, csak na
[kép]
éppen még bótolni, postázni, autót elővakarni, bepakolni, meg elindulni kellett volna, aztán térdig érő zuhatagban ez nem jó. De aztán elállt, elindultam, és kellett 3 teljes nap, hogy az agyam meg a szervezetem kiengedjen az elmúlt hónapok nyomásából. Komolyan nem volt még hogy ennyi idő kelljen hozzá, többnyire a reggeli megérkezés napja, meg az éjszaka elég volt, de most nem. Szellemileg, fizikailag, mindenhogy rohadt fáradt voltam, a stressznek már fizikai tünetei voltak. Most viszont már parti fenyőillat, 27 fokos tengervíz, úszkáló és sült halak, főtt kagyló, fügelekvár, napsütés, száraz meleg vesz körbe, így most már perpillanat jól megvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest