Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a nyolc kávéról mostanában próbálok átállni a napi 1 kávéra.
Egész sikeres eddig, de ha azt a napi 1 kávét nézem is, mivel itthon a kotyogóst nem erőltetem, még mindig ott tartok, hogy kéne venni egy kapszulásat, mert olcsobb lenne összességében.
Nem, még se rizsfőzőt, se kapszulás kávégépet nem vettem szerencsére, mert jóóóóól átgondolom mostanában, mielőtt vennék valamit. -
parandroid
félisten
1. Futástól kurta nehéz fogyni. Lásd még aerob-anaerob mozgástartományok.
2. Az izom jóval nehezebb, mint a zsír, tehát egészen kis izomtömeg-növekedés is kinullázza a tartalékok elégetését testsúlyt tekintve.
3. A rajtad lévő súly egy része is vízként tárolódik, tehát sanszos, hogy izzadsz egy jót, és kevesebbet mutat a mérleg, de ettől még nem fogytál, ezt órák alatt vissza is szerzed.
4. A sportolástól fenemód éhes tud lenni az ember. Na, ilyenkor kell(ene) észnél lenni, hogy mit eszünk.
5. Semmiképpen ne add fel, de nézz utána, hogy mit csinálsz. Futós topik kimondottan hasznos szerintem, már az összefoglaló elolvasásával előbbre vagy.Ps.: Két éve futok kb, alapvető dolgokat kezdek átlátni, de azért azt nem merném mondani, hogy értek hozzá.
Ps2.: Azt azért tudom, hogy egy hónap ebben az iparban semmi kis idő.
Akár fogyás, akár fejlődés szempontjából.p
-
EQMontoya
veterán
Egy időben én is próbálkoztam azzal, hogy cukormentes üdítőt iszom néha.
Most az egy dolog, hogy soknak már az íze is borzasztó.A nagyobb probléma az, hogy ezek valamilyen módon átverik a szervezetet, mert édesnek érzed, de nem viszel be semmi kalóriát. Cserébe a szervezet a rafináltabb, az átverés csak ideig-óráig működik, és olyan éhes leszel tőle rövid távon, hogy garantáltan beviszed a kétszeresét is annak a 100-200 kalóriának, ami a cukros lötyiben lett volna. Szóval nincs mese, le kell tenni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akár fogyás, akár fejlődés szempontjából.