- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Erre is gondoltam, de épp a minap sírt a szám, hogy az Atomos Dell (Venue 8 Pro) tabletem már netezéshez is kevés szegény, Androidot nem akarok, iPad is volt (páromnak), az sem jött be igazán, szóval egyelőre marad netezni az iPhone (telefonban többé-kevésbé ki vagyok békülve az IOS-sel, bár a Win10-es mobilok piszkálják a fantáziámat most). Szóval amelyik Win10-es tabletben már normális hardver van, ott meg már jönnek az egyéb igények (proci, RAM, kijelző, felbontás), és pillanatok alatt ott vagyok, hogy akkor már minek mellé asztali gép?
Szerk.: Még annyi a tablet témához, hogy egy Surface 2 Pro elég is lenne, de pont a linkelt hozzászólásban keseregtem, hogy újan már nincs, használtan meg ahhoz képest, hogy használt, betyár drága. A Surface 3 Pro-ról nem is beszélve. Ráadásul, ahogy ott is írtam, mindenképpen jó lenne a fix billentyűzet, hogy nem asztalnál ülve, is lehessen pl. fórumhozzászólást, emailt, stb-t írni.
Ráadásul anyának mindenképpen kell vennem egy gépet húsvétig, ahogy néztem, azt olyan 50-60k alatt úgysem úszom meg (akkor már i5, meg normális mennyiségű RAM, hogy időtálló legyen), ellenben nekem itt van egy az asztal alatt, amit alig használok, downgrade-elem belőle a VGA-t (R7850), talán azért még kapk valami keveset, mert maga a gép úgysem menne el amúgy egyben.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest