Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
DejaVu

Felvettek suliba, kérdeztem hogy nem lesz gond, ha péntekenként, meg vizsgákra majd eljárok? Neeem, támogatjuk a kollégák szakmai fejlődését. Ok. Aztán a második félévben szóltam, hogy akkor 4 nap múlva mennék vizsgázni, hát azt nem lehet, itt kell lenni. Kérdeztem miért, hisz 4-en lettünk arra a melóra, amire addig 3-an, hát azért, mert csak. De eddig nem erről volt szó. Ja, de ők azt várták, hogy én szeptember elsején csinálok egy ütemtervet, hogy abban a félévben pontosan mikor megyek konzultációra, pontosan mikor megyek vizsgázni, és az ezek miatt kieső időt egy táblázatban percre pontosan lebontva írjam meg hogy majd mikor pótolom... valóban reális, a valóságtól nem elrugaszkodott dolog. Főleg, hogy néha 12 órával előre változtattak időpontot... -
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Azért nem ismernek empátiát, mert nincs, aki megmutassa nekik, hogy ez a hozzáállás nem vezet sehová. Kell még ebbe az országba jó néhány olyan balhé, mint a Szent Imrében meg Veszprémben volt mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest