- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Nagyon normalisak voltak a garancia szempontjabol, csak a munka minosege nem volt megfelelo. Peldaul felraktak 2 uj gumit elore, de nem centiroztak ki rendesen. Konkretan negyszer vittem vissza a kocsit mire sikerult kicentirozni rendesen, ugy hogy autopalyan 70 merfoldnel sem razott

Ferden allt kicsit a gepteto, bellaitjak. Ok. Telefon, jojjek erte kesz van. Odamegyek ugyan ugy all, hozza sem nyultak. Az 3 oda-vissza ut volt mire kesz lett. Aztan ugye meg a csapagy gond is volt, az is volt vagy 3-4 ut.
Ami korrekt, hogy mindig hoztak-vittek haztol hazig, egyszer nem tudtak, de akkor viszont adtak egy vadi uj Toyota Camry-t amibe ok tankoltak.
Megvettem a kocsit, kifizettem( na itt baftam el) minden szuper, minden kesz lesz rajta meg ma, vagy legkesobb holnap!!!
Aztan szo szerint 3 hetig hordtam vissza minden nap vagy masnap, de becsuletukre legyen mondva nem huztak a szajukat es beleboritottak sajat zsebbol vagy $1.5-2K-t osszesen, ugy hogy nincs harag
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 8GB GDDR6 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS RTX 4070 12GB GDDR6X DUAL OC Edition - Eladó!
- EliteBook 860 G11 27% 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest