Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ha még hozzáteszem, hogy ekkorra már volt a Combo csomagterében vagy egytonnányi gépalkatrész az érzékenyebb fajtából, ami nemcsak az autó menetdinamikáját rontotta, de illett vele vigyázni az áthibáknál is, mert összértékben meg volt vagy 40k EUR, akkor pláne nem volt annyira vicces a dolog. Mindegy, megálltam, megnéztem alaposan a navin, merre kell menni (ezt mulasztottam el indulás előtt, de akkor örültem, hogy a lengyel kollégák végre bepakoltak, meg hogy az autó nem ült le végleg a súly alatt), visszaállítottam északot északra, és onnét rendben voltunk. Buktam ugyan vagy 1,5-2 órát, de az kétségtelen tény, hogy szép helyeken jártunk.
Ja, karbantartó kolléga azért nem vezetett, mert előző nap géphiba miatt is este későig dolgozott, meg amikor hazaértünk, még neki kellett beszerelnie az alkatrészeket, hogy végre mehessen minden, szóval nem csak az én napom volt elbaszva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt mindenesetre megtanultam, hogy térképet indulás előtt nézünk mindig, és kétszer ellenőrizzük, hogy merre van észak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)