- TCL LCD és LED TV-k
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Tudom régi a hsz.
Mi a feleségemmel az esküvőnkkor 21 ill. 20 évesek voltunk, akár ideális kor is lehet.... 
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én nem találom viccesnek. 21 évesen nősültem, aminek 12 éve, és boldogság van. Szinte már-már gyanús, annyira.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A Vasemberre Ági is kíváncsi hála az égnek. Mondjuk a Bakancslista is rajta van a megnézendők listáján.

@Vlad: Nem sikerült felfognom a manját, úgyhogy nem.

@Bolond: Downey Jr. mennyire jó benne? A Kiss Kiss Bang Bang volt az a filmje, amin nagyokat visítoztam a röhögéstől, azóta maradt meg igazán a neve a fejemben.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Te privátot nem szoktál olvasni?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Miért lenne vicces? Reméljük megtalálta a megfelelő társat, sok boldogságot kívánok nekik!
mod: Ja, hogy fiatalabb és már mire készül, ellenben te, mint idősebb testvér... Értem.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
nekem par hete jelentette be a 23 eves hugom, hogy valamikorra a nyaron (datumra nem emlekszem), ne csinaljak programot, mer' akkor lesz az eskuvoje....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- World of Warships
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi a feleségemmel az esküvőnkkor 21 ill. 20 évesek voltunk, akár ideális kor is lehet....