Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Panther-nak is ugyanezeket a szavakat mondtam tegnap este.

MOD: töröld mind a négyet, nem kár értük.
-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Van egy mentőötletem mivel nyomd el a szagát.

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
De még mennyire! Ha tehetem a boltban is elkerülöm a kávés folyosót, ha nem, akkor a folyosó közepére érve már a torkomat kaparászva köhögök.
-
Bash
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
Nem főállásban, csak vagyok olyan lelkiismeretes, hogy este 10-kor odafigyeljek arra, hogy a szex topic-otok el regyen rejtve. Tegnap este viszont a párducunk sikeresen megakasztotta és késleltette ezen teendőm végrehajtási menetét karbantartás címen, és amikor végzett még volt pofája közölni velem, hogy ő akkor el is megy aludni.

-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Lefeküdtem éjfélkor, felkeltem 4:07-kor, mégis mi a fenét csinálnék itt? Kb. ugyanazt, amit te.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Vérescseppet éppen nem, de a vért izzadáshoz közel jártam. Hála magasságos párducunknak 57 perc alatt sikerült végrehajtanom a 3 kattintással járó szex topic elrejtési műveletet. Ráadásként a karbantartás végén még a félig megszerkesztett privát üzenetemet is önhatalmúan elküldte a motor.

Most viszont az a lépés következik, amit durván másfél órával ezelőttre terveztem. Leiszom magam és bedőlök az ágyba, 4 óra múlva pedig újra itt. -
Bash
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Mit akarsz a szemeivel? Ne akarj úgy járni, mint a román álrendőrök.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Választógomb?

Tudom, hogy hülyén hangzik, de nem jut eszembe jobb. -
Bash
őstag
Csak felhívtam a figyelmedet, hogy nem árt kizárni a lehetőségét.
Ha megnézed eBay-t pl. az elmúlt 90 napban egy sem kelt el az általad említett 180k HUF közelében sem, nem véletlenül. Természetesen nem eBay a legolcsóbb forrás, de a viszontleadói árról azért egy reális képet ad. -
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
És a MacBook Air-eket is csak úgy bónuszként szokták dobálni a nagy cégekhez.
Egyébként meg amelyik T61 épp náluk eladó annál jobb gépet állítottam össze egy bő hete ~$500-al olcsóbban. -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Naprakész számadataim nincsenek, de gondolom nem nehéz kitalálni, hogy Apple senkinek sem adja 60%-os áron a kvázi legújabb csúcstermékeit, és a disztribútor sem hülye, hogy veszteséggel adjon túl rajtuk.
-
Bash
őstag
4-féle konfigurációban lehet kérni, ha az ingyenes opciókat nem számoljuk.
De gondolom azzal tisztában vagy, hogy lopott gépről van szó, mert ennyiért azok a disztribútorok sem kapják meg, akik ezres nagyságrendben rendelnek Apple-től.t1!
Ennyiért fullosan felszerelt Lenovo T61-t is lehet venni pl. -
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Pl. egy csendes kávézó/teázó, sétáló utca, ahol mondjuk ki lehet ülni enni-inni a szabadba, étterem, olyan bár, ahová nem csak a környéken lakó Gipsz Jakabok ülnek be meginni a napi betevőjüket, biliárd-terem, tekepálya...
MOD: ennek a Pécskő Cafe-nak remek a weboldala, mindent megtudunk róla, csak azt nem, hogy ha valaki el akar látogatni, akkor hová menjen.

-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Tanárbácsi!
"Találtam ezt a videót XY témában, amiben YZ dolog történik, és én azt gondolom róla, hogy XZ, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is."
Nem értesz te a figyelemfelkeltéshez!
Láttál már te ilyen könyvcímet pl.? -
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Mit akarsz te velem csinálni? Mindenki az én bőrömre pályázik most?
csapos2 rabszolga-szolgáltatást ajánl, Veruska szőröstül-bőröstül felfalna, te pedig Verus elé dobnál. tildy meg csak célozgat, az ő ajánlatát még nem hallottam.
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Soha nem ájultam el, pedig rengetegszer adtam/vettek tőlem vért, volt olyan is, hogy egyszerre kaptam 3 oltást... hiába na, egy pilótabáránynak minden helyzetben fitnek kell lennie.
-
Bash
őstag
0 RhD +, hogy is lehetnék más, hiszen mindenkihez jó vagyok.

Többször adtam vért Magyarországon is, és jelenlegi hazámban is.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ilyenkor a kicsik még félősek, de lassan meg lehet őket közelíteni. A nagyobbakat meg néha annyira nem érdekli az ember, hogy ha nem kerülném ki őket a járdán, akkor felbuknék bennük.
Ez az anya pl. az ablak alatt egy bokor mögött költött, de van olyan is, amelyik közvetlenül a járda mellett költ ~1 hónapig. -
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Annyira én sem értek hozzá, de tud rikácsolni, amikor veszélyben érzi magát.
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ezt mintha hallottam volna mostanában párszor.

Szia rarri!
Ja, és ezt nekem mondták. Pedig ha tudná...
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ó, nem kell a báránynak kihívás, szereti ő a Verust nagyon.

-
Bash
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Van itt minden, csak a városunkban van legalább 3 európai bolt, ahol lehet kapni magyar ízeket, de ez most speciel a hétvégi magyar fesztiválról van a magyar hentestől.

Szombaton meg R-Go koncert volt.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az ügy nyomozási eljárás alatt áll, további információt nem áll módomban rendelkezésetekre bocsátani.

A screenshot készítésről pedig nincs megbeszélt alapelv, aki akkor és abban a helyzetben úgy érzi, hogy szükséges lehet, az készít. Egyébként meg elég abszurd lenne elvárni, hogy minden ténykedésünket ily módon dokumentáljuk.
Sokminden visszaállítható, de Panther kell hozzá. -
Bash
őstag
Születnek a kiskacsák!!!

Mind a két alomból épp most kelnek ki, egyik az ablak alatt, másik a ház oldalánál, de még vannak ép tojások is.
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Kérdésedre az első két szavam a válasz: #22232.
-
Bash
őstag
válasz
FigurkaCsoki
üzenetére
Nem játék a dupla regisztráció 1010!
-
Bash
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Én meg azon filózok, hogy egész nap itt vagy és azt sem tudod mi folyik körülötted.
Milyen kispiros vagy te, ha nem bírod megjegyezni kik és mit kértek tőled?
És hogy miért nem reagálok másra, annak is megvan az oka.Szedd össze magad kérlek, sokkal többet várok tőled!

-
-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Neki lehet, de csak nem gondolod, hogy bácsizni fogok egy nálam ~3 évtizeddel fiatalabb srácot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kávéra pedig a büdös jelző a legtalálóbb.

Azért ennyire nem lehetsz kiéhezve.