- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hővezető paszták
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felreertettel
a viselkedesem valoban engem minosit, itt arrol volt szo, hogy mit jegyez meg belole a tisztelt publikum
az, mikor kb 12-15 oldalnyi hozzaszolasomat (bt topic), amiben nem 5 perc munkam van azert szolja le valaki, mert szemelyes ellenerzese van, vagy mikor valaki kovetkezetesen keresi es kiforgatja a postjaimat hasonlo okokbol, kicsit mas teszta
es egy szoval nem mondtam, hogy feljogositva erzem magam barmire is, mindossze azt kifogasoltam, hogy valami moderatorocska, aki ****ra nincs kepben, elkezd itt nekem pattogni, meg kemenykedni
mert az pattogas volt es kemenykedes
Racecam reakciojat megertem
Kalandoret is (nagyjabol)
didyiman kemenykedeset nem
uralkodni egyebkent kepes vagyok magamon, csak az ilyen t1-ek, didyman-ek tobb okbol sem erik meg a veszodseget:
-gyorsabb, konnyebb igy irni
-nem kell bajlodni a szep megfogalmazassal
-ugysem fogja fel a tobbseg az ironiat, nem ismerik fel a cinizmust, de meg a guny is meghaladja szellemi kepessegeiket (es ez itt most nem arra megy ki, hogy beszoljak, sertegessek, lehordjam a masikat, ez a szomoru valosag)
-a segitokesz, jofej, mindenkikedvence VladimirR-t mar reg elkergettek errol a forumrol, csak en maradtam
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robot fűnyírók
- Robotporszívók
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- Fogyjunk le!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Fotó állvány eladó
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest