Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Na ja, akit csak meg akarok ...ni azt leszólítom ha oda kerül a sor, de akitől elfelejtem hirtelen mit is akartam, az már nehezebb eset. Itt az történt, hogy mikor vacsinál először megláttam, simán elfelejtettem miért mentem a svédasztalhoz, és úgy keringtem ott mint egy holdkóros.
Az önmagam levéssel nincs is baj, csak ott a gondom, hogy az ''önmagam'' kifejezést ugyan állítólag igen, de amit valójában takar, azt nem biztos hogy kedvelik a nők. Na ezt most jól megmondtam, szóval önmagamért aki épp vagyok nem feltétlenül vannak oda, ezen akarnék kicsit változtatni, hogy önmagam maradhassak, csak hatékonyabb marketing és PR tevékenységgel.
cs2: de remélem akkortájt is melegem lesz a piától
legalábbis remélem hogy ünneplem a születésem napját, bár az idus után 1-el lesz.
Na tényleg lefekszem. Jóéjet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Jogász topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Fire TV stick/box
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kiváló Logitech G920 kormány + Posta! Xbox One, Xbox Series, PC
- Steelseries Arctis Nova 7 Gen 2
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- Dell OptiPlex 7080 Micro (Mini PC), i5-10500T,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
legalábbis remélem hogy ünneplem a születésem napját, bár az idus után 1-el lesz.