Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen joysticket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem sem Atari néven futott, hanem TV Games volt a neve, de gondolom az elv, meg a tartalom nagyjából hasonló. Elvileg ilyen játék-kazettákat vagy miket is lehetett volna hozzá venni, de minek, mikor volt benne egy halom, amiken soha nem értem végig, mikor elkezdtem körbelapozni. A hozzávaló joyt meg ripszropsz el sikerült törni, aztán meghekkeltük egy alulappal, de nem volt az igazi, úgyhogy vettünk hozzá egy párt külön, az már elég okés volt. Jut eszembe, lehet hogy azt a pc-hez is hozzá tudnám valahogy applikálni?

De némelyik játéknak rosszabb volt a grafikája, mint a Spectrum egyes gémjeinek. A Jet Pac az szerintem nagyon el volt találva, ráadásul a cég saját játéka volt, órákig el lehetett lődözni az űrhajóssal, miközben az egyre futurisztikusabb űrhajót építette az ember. Néha apámmal négykezest játszottunk, ő tartotta a levegőben(izé, űrben, és irányította a rakéta darabokhoz, én meg lődöztem a meteorokat.
Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom.. 
Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX 512GB kék titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumulátor: 91% Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom..