Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
de azok ár-érték aránya messze alul van egy használt profi CRT-vel szemben, nem? Csak arra pórbálok gondolni, mennyiből lehetne beredezni mondjuk TFT-kből egy DTP-grafikai stúdiót.
mennyi lehet az az általad írt monitor?
peterkeT: a kutyulinak szűkre szabott költségvetésből kell gazdálkodnia.
Ami pézbű' vett a tesóm egy darab 17''-os TFT 2005-ben (vagy mikor), abból én 2 db 21''-os CRT .... 
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Mutasd meg őket a kutyusnak, hátha megtér. Ezeket a rétegigényeket egyébként sajnos nem ismerem. Vízszámoláshoz esetleg nincs valami jó kis speckó monitor? Most CRT-m van. Compaq. 15''-es. És reggelente még nagyjából olvashatóan éles a képe, de pár óra múlva már szép homályos. Gondolom lassan a végét járja, de sajnos nincs pénze a cégnek új monitorokra...
Nekem meg egész szépen vérágazódnak a szemeim.
Úgyhogy ha tehetem, húzok oda valamelyik notihoz.
p
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami pézbű' vett a tesóm egy darab 17''-os TFT 2005-ben (vagy mikor), abból én 2 db 21''-os CRT .... 
Nekem meg egész szépen vérágazódnak a szemeim.
Úgyhogy ha tehetem, húzok oda valamelyik notihoz.