Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Csak egy alap biztosításom van, de így is $613-t fizettem egy fél évre. Ez fedezi két másik kocsi anyagi kárát egyenként $10000-ig, meg személyi sérülést szintén $10000-ig. Ez a kötelezö, saját kocsim kárát sajnos nem állja, azért már jelentösen több biztosítást kellene fizetni.
És igen, hiába a körülmények, én voltam a hibás. Sajnos megesik az ilyen, Florida-ban elég gyakori. Hiába a jó fék, hiába a szinte új gumi, nem vízisiklásra tervezték az autót. Ráadásul pont egy híd elött történt az eset, jól bedugult a forgalom is, zsarura több, mint egy órát kellett várni.
Ez 4 pontot jelent az eddig még tiszta jogsimra, plusz $114.50 a ticket. Elmehetek egy un. driver improvement course-ra, ami kb. abból áll, hogy pár hétvégén beülök hallgatok egy kis okosságot. Ekkor csak $103.70 a ticket, és tiszta marad a jogsim, és a biztosító sem emeli a díjat.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest